Φιλική νίκη του Παναργειακού 2-1 την Ερμιονίδα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Φιλική νίκη του Παναργειακού 2-1 την Ερμιονίδα

Αύγουστος 22, 2022 - 18:15

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Ερμιόνης ο Παναργειακός νίκησε την ΑΕ Ερμιονίδας με σκορ 2-1.
Η Ερμιονίδα προηγήθηκε 1-0 με γκολ του Τσόφλιου στο 33'.  Ο Παναργειακός ισοφάρισε σε 1-1 με τον Κορωνίδη στο 52’ με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Τσιώλης. Ο Μπλάτσος διαμόρφωσε το τελικό σκορ 1-2 με σουτ στο 74'.

Διαιτητής του φιλικού αγώνα ήταν ο Κόλλιας Δημήτρης, με πρώτο βοηθό τον Ορφανό Βασίλη και δεύτερο τον Κυμπουρόπουλο Δημήτρη, όλοι του Συνδέσμου Αργολίδος.

Στο γήπεδο, στο οποίο τοποθετήθηκε πρόσφατα νέος συνθετικός χλοοτάπητας τελευταίας γενιάς, βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης. «Στόχος της Ένωσης είναι να πηγαίνουν καλά όλες οι ομάδες του νομού, πάντα με έφεση στη βελτίωση των υποδομών και των γηπέδων, στην ανάπτυξη των ακαδημιών και στη «γέννηση» προπονητών που να γνωρίζουν το αντικείμενο και να μεταδίδουν τα στοιχεία που πρέπει στους παίκτες», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Δηλώσεις του προπονητή της Ερμιονίδας Κώστα Καλογιαννίδη:

«Ήταν το πρώτο μας φιλικό και είχαμε την ευκαιρία να δούμε σημαντικά πράγματα τόσο ατομικά για το πώς συμπεριφέρονται οι παίκτες μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όσο και συνολικά, για την εικόνα της ομάδας, που είναι αυτό που μας ενδιαφέρει. Είμαι ικανοποιημένος από το πώς ανταποκρίθηκαν οι παίκτες, από τη διάθεσή τους, και από το χρονικό διάστημα που παρουσίασαν θετικά στοιχεία. Το αναφέρω αυτό, σε σχέση με το διάστημα που δουλεύουμε όλοι μαζί. Δείξαμε ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και αυτό είναι πολύ θετικό. Αυτό θα κοιτάξουμε να πετύχουμε στη συνέχεια, ώστε μέσα από τη δουλειά και τη θέληση, η ανταγωνιστική εικόνα να βγαίνει σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, και να είμαστε ακόμα καλύτεροι»

Περισσότερα  https://www.ermionidafc.gr/index.php/new2/blog/191-2022-08-22-09-07-25