Ο Διομήδης θα αγωνιστεί στον δεύτερο γύρο του EHF CUP

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Διομήδης θα αγωνιστεί στον δεύτερο γύρο του EHF CUP

Ιούλιος 19, 2013 - 14:45

φωτογραφία EUROKINISSI Βασίλης Παπαδόπουλος

Κατευθείαν στον 2ο γύρο του EHF CUP 2013/2014 θα αγωνιστεί ο Διομήδης, εξαργυρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις εκπληκτικές ευρωπαϊκές πορείες των δύο τελευταίων χρόνων.

Πέραν της κατακτήσεως του EHF Challenge Cup την σαιζόν 2011/2012, μην ξεχνάμε ότι η ομάδα μας είναι η πρώτη Ελληνική ομάδα η οποία έφτασε στον 3ο γύρο του EHF Cup (32 ομάδες) την περασμένη αγωνιστική σαιζόν.

Ο Διομήδης, μέσω των ευρωπαϊκών επιτυχιών του, έχει προσφέρει πολλούς βαθμούς στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια ανεβάζοντας την πολλές θέσεις στην ειδική βαθμολογία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Πέραν του ίδιου του Διομήδη, τα οφέλη αποκομίζουν και οι ομάδες μας που αγωνίζονται στο EHF Challenge Cup, καθώς ο ΑΣΕΔ, ως τρίτος στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, θα αγωνιστεί κατευθείαν στον 4ο γύρο (16 ομάδες) του εν λόγω κυπέλλου και ο ΠΑΟΚ στον 3ο γύρο (26 ομάδες).

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Διομήδη στον 2ο γύρο του EHF CUP είναι οι ακόλουθοι:

RK Maribor Branik

SLO

SKIF-Krasnodar

RUS

BM Aragon

ESP

Chambery Savoie Handball

FRA

Skjern Handbold

DEN

HC Kaustik

RUS

HBC Nantes

FRA

Mors-Thy Handbold

DEN

Lugi HF

SWE

Stiinta Municipal Dedeman Bacau

ROU

HC Portovik

UKR

OIF Arendal

NOR

S.L. Benfica

POR

Permskie medvedi

RUS

HC Zomimak-M

MKD

RK Nexe

CRO

Καθώς και:

Ο ηττημένος της αναμέτρησης HK DROTT Halmstad (SWE) - Handball Esch (LUX) για τον 1ο γύρο του EHF Champions League

Ο 4ος του 2ου προκριματικού ομίλου του EHF Champions League (μια εκ των H.C. Dinamo Minsk (BLR), TATRAN Presov (SVK), Besiktas JK (TUR) και AEK)

Ο 4ος του 3ου προκριματικού ομίλου του EHF Champions League (μια εκ των RK Borac m:tel Banja Luka (BIH), RK Vojvodina (SRB), Alpla HC Hard (AUT) και HC Motor Zaporozhye (UKR))

Ο 4ος του 4ου προκριματικού ομίλου του EHF Champions League (μια εκ των HCM Constanta (ROU), FC Porto Vitalis (POR), Elverum Handball Herrer (NOR) και HV KRAS/Volendam (NED))