Ανδρουλάκης: Σταθερά σε αυτόνομη πορεία το ΠαΣοΚ - Κίνημα Αλλαγής

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ανδρουλάκης: Σταθερά σε αυτόνομη πορεία το ΠαΣοΚ - Κίνημα Αλλαγής

Σεπτέμβριος 04, 2022 - 09:58

φωτογραφία Eurokinissi-Τατιάνα Μπόλαρη

Παρά τον τραυματισμό του σε αγώνα μπάσκετ στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 48 χρόνια από την ίδρυση του ΠαΣοΚ, για τον οποίο θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ο πρόεδρος του Κινήματος Νίκος Ανδρουλάκης απηύθυνε ομιλία το Σάββατο 3 Σεπτέμβρη, δίνοντας το μήνυμα ότι το ΠαΣοΚ- Κίνημα Αλλαγής θα παραμείνει σταθερά στην αυτόνομη πορεία του. Και τόνισε: «Το δικό μας στοίχημα δεν είναι με ποιους θα πάμε για να διαχειριστούμε απλώς τις υπάρχουσες δομές εξουσίας. Το στοίχημά μας είναι να κάνουμε τη μεγάλη ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό!».

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος «το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι έτοιμο να ξαναπιάσει το νήμα της ιστορικής του διαδρομής για να ανοίξει νέο δρόμο ελπίδας για τη χώρα».

«Δεν αξίζει η πατρίδα μας να μετεωρίζεται από την κυβέρνηση που όλοι έψαχναν τον κολλητό του κ. Τσίπρα, στην κυβέρνηση που όλοι ψάχνουν τον ανιψιό του κ. Μητσοτάκη», συμπλήρωσε.

«Το φακέλωμα και το ελάτε στο τμήμα να ενημερωθείτε για υπόθεσή σας σταμάτησε με τον Ανδρέα Παπανδρέου, για αυτό δεν ανέχομαι να μου ψιθυρίσουν στο αφτί. Δεν θα συμμετάσχω στις παρανομίες τους», ανέφερε με θυμό για την παρακολούθησή του από την ΕΥΠ.

Επίσης, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν θέλει να ρίξει φως στην υπόθεση παρακολούθησής του, αναφέροντας παράλληλα τις δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη.