Εκδηλώσεις για τον φιλέλληνα ήρωα James Williams στο Άργος (φωτο-βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Εκδηλώσεις για τον φιλέλληνα ήρωα James Williams στο Άργος (φωτο-βίντεο)

Σεπτέμβριος 04, 2022 - 17:02

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ολοκληρώθηκαν το πρωί της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου στο Άργος οι διήμερες εκδηλώσεις προς τιμήν του φιλέλληνα ήρωα James Williams με την τέλεση επιμνημόσυνης δέησης στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου, την κατάθεση στεφάνων στη μνήμη και προς τιμήν των φιλελλήνων της Επανάστασης και παραδοσιακούς χορούς από το Λύκειο Ελληνίδων Άργους.

Παρόντες ο Δήμαρχος Άργους  Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος,οι βουλευτές Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Γκιόλας, ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού & Δημόσιας Διπλωματίας Ιωάννης Χρυσουλάκης, η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελλήνων Εκπαιδευτικών και Πολιτιστικών Συλλόγων Αμερικής Στέλλα Κοκόλη, η εθνολόγος και πρόεδρος του Heritage and Museums Λίλα ντε Τσάβες, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κωνσταντίνος Μπέγκος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Άργους Δημήτρης Καρυάμης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και εκπρόσωποι συλλόγων.

Διοργανωτής των εκδηλώσεων είναι ο Δήμος Άργους-Μυκηνών, με την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, και σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ελλήνων Εκπαιδευτικών Αμερικής.

Βίντεο τέλεση επιμνημόσυνης δέησης,κατάθεση στεφάνων βράβευση του Ιωάννη Χρυσουλάκη και παραδοσιακούς χορούς   https://youtu.be/_Z5aX6qTmMw

Βίντεο η ομιλία του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου για τον φιλέλληνα James Williams   https://youtu.be/YZe5SwQqr5M

Βίντεο η ομιλία του Γ. Γ. Απόδημου Ελληνισμού Ιωάννη Χρυσουλάκη για τον φιλέλληνα James Williams  https://youtu.be/wZhf-PeOUz0

(φωτογραφίες Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

ArgolidaPortal.gr Άργος: εκδηλώσεις προς τιμήν του φιλέλληνα ήρωα James Williams

ArgolidaPortal.gr Άργος: Ομιλία του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου για τον φιλέλληνα James Williams

Άργος: Ομιλία του Γ. Γ. Απόδημου Ελληνισμού Ιωάννη Χρυσουλάκη για τον φιλέλληνα James Williams