«Σ' αγαπώ» Σκαντζού σε Νικολάκου και πολιτική σύμπραξη Τατούλη, Πετράκου, Δέδε και Γόντικα...

Time to read
less than
1 minute
Read so far

«Σ' αγαπώ» Σκαντζού σε Νικολάκου και πολιτική σύμπραξη Τατούλη, Πετράκου, Δέδε και Γόντικα...

Σεπτέμβριος 14, 2022 - 19:05

Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα, λόγω της κατά μέτωπο σύγκρουσης της κυρίας Ντίνας Νικολάκου, περιφερειακή συμβούλου της «Νέας Πελοποννήσου» και του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Μανώλη Σκαντζού, έγινε η συζήτηση στο ΠεΣυ Πελοποννήσου για τη μεταφορά των πολύ μικρών μαθητών στη Θουρία.

Ο κ. Σκαντζός, μετά τη δεύτερη διακοπή που επέβαλε ο πρόεδρος του πεΣυ Ιωάννης Μαλτέζος, εξαιτίας της έντασης, λαμβάνοντας τον λόγο, είπε ότι βλέπει πολιτική σύμπραξη μεταξύ δυνάμεων που για τον ίδιο είναι παράξενο να συμβαίνει, μεταξύ Δέδε, Πετράκου, Γόντικα, οι οποίοι δείχνουν ανοχή προς την παράταξη Τατούλη, όπως είπε.

Ο κ. Σκαντζός είχε πει νωρίτερα, την ώρα της διακοπής,  φωνάζοντας, μάλιστα, ότι τα χρόνια της περιφερειακής αρχής Τατούλη «τα παιδιά μεταφέρονταν με τα αγροτικά». «Το γνωρίζουν και ο Δέδες, και ο Πετράκος και ο Γόντικας. Πώς δέχονται σήμερα να συμπράττουν; Σήμερα είδατε τέτοια φαινόμενα εδώ; Δεν μπορεί να κρατηθεί η κυρία Νικολάκου, δεν μπορεί να ακούει. η κυρία Νικολάκου», είπε, καθώς η κυρία Νικολάκου παρενέβαινε συνεχώς, κατηγορώντας τον κ. Σκαντζό ότι λέει ψέματα.

Ο κ. αντιπεριφερειάρχης είπε, τέλος: «Πονάτε που χάσατε την εξουσία, μην τα βάζετε με μας».

Νωρίτερα, κατά τη διακοπή, και ενώ η ένταση μεταξύ των δύο, ο κ. Σκαντζός, αφού είχε πει στην κυρία Νικολάκου θα σε κανονίσω εσένα», της φώναξε «σ' αγαπώ, Ντινα, σ' αγαπώ!», με την κυρία Νικολάκου να απαντά ότι θα έπρεπε να ντρέπεται.

Μακάρι να υπήρχε και αγάπη και ομόνοια, αν και θα έφθανε απλώς να υπήρχε αυτό που λέμε «πολιτικός πολιτισμός».