Θρίαμβος για τους κολυμβητές της Αργολίδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Θρίαμβος για τους κολυμβητές της Αργολίδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης

Ιούλιος 30, 2013 - 10:50

Κολυμβητικός θρίαμβος για τους κολυμβητές της Αργολίδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Κατηγοριών που διεξήχθη 22 με 27 Ιουλίου 2013 στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α. Κλειστό και Ανοιχτό Κολυμβητήριο).

Οι κολυμβητές Δημήτρης Κομνηνός, Γιώργος Μητρόπαπας, Δημήτρης Λαμπρόπουλος και Αιμιλιανός Κομνηνός που προπονούνται στο Ναύπλιο, με τον Αθλητικό Σύλλογο Αργολίδας ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ, υπό την καθοδήγηση της προπονήτριας κολύμβησης  Κατερίνας Δημακοπούλου και ανήκουν στον Εθνικό Πειραιά, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, πέτυχαν ατομικά ρεκόρ, συμμετείχαν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους και κατέλαβαν θέσεις στους 15 καλύτερους αθλητές – κολυμβητές της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα:

Κομνηνός Δημήτρης: Χρυσό μετάλλιο με την ομάδα του Εθνικού Πειραιά στη σκυταλοδρόμία 4*100 Μικτή Ομαδική, Αργυρό μετάλλιο στα 50 μέτρα Πεταλούδα και συμμετοχή στον τελικό στα 50 μέτρα ελεύθερο.

Κομνηνός Αιμιλιανός: Χάλκινο μετάλλιο στα 50 μέτρα ελεύθερο και χάλκινο μετάλλιο στα 100 μέτρα ελεύθερο.

Μητρόπαπας Γιώργος: Ατομικό ρεκόρ στα 100, 200 μέτρα πεταλούδα και στα 200 ελεύθερο με επιδόσεις οι οποίες τον κατέταξαν στους 15 καλύτερους της Ελλάδας.

Λαμπρόπουλος Δημήτρης: Ατομικό ρεκόρ στα 50 και 100 μέτρα πρόσθιο.

Οι κολυμβητές πέτυχαν εξαιρετικές επιδόσεις σε όλα τα ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα οι οποίες, αποτελούν ατομικά ρεκόρ και δίνουν το στίγμα για το τι μπορούν να καταφέρουν αυτά τα παιδιά αν οι υπεύθυνοι τους επιτρέψουν να προπονούνται όλη τη χρονιά σε ένα κολυμβητήριο στολίδι για την πόλη του Ναυπλίου.

Με το παράδειγμά τους, δείχνουν σε όλους μας το δρόμο της επιμονής, της προσήλωσης, της αυτοπεποίθησης και της σκληρής δουλειάς, των χαρακτηριστικών δηλαδή που επιτακτικά χρειαζόμαστε για να τερματίσουμε νικητές στον δύσκολο αγώνα αντοχής που δίνουμε καθημερινά στη χώρα μας.

Στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.) κατά τη διάρκεια των αγώνων παραβρέθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού και Βουλευτής Αργολίδας κ. Γιάννης Ανδριανός ο οποίος και έδωσε προσωπικά τα συγχαρητήριά του στους κολυμβητές της Αργολίδας και  στην προπονήτριά τους, καθώς και τους γονείς τους για τον αγώνα που δίνουν και αυτοί μαζί με τα παιδιά τους. 

Οι κολυμβητές, αν και το κολυμβητήριο στο Ναύπλιο έμεινε κλειστό για 5 ολόκληρους μήνες, έδωσαν ηχηρό παρόν πανελληνίως στο άθλημα της κολύμβησης και απέδειξαν σε όλους με τον καλύτερο τρόπο ότι αξίζει και πρέπει το κολυμβητήριο του Ναυπλίου να παραμείνει ανοιχτό!

Θερμά συγχαρητήρια στους κολυμβητές Δημήτρη Κομνηνό, Γιώργο Μητρόπαπα, Δημήτρη Λαμπρόπουλο και Αιμιλιανό Κομνηνό, στην προπονήτριά τους Κατερίνα Δημακοπούλου για τις επιτυχίες τους και στον Αθλητικό Σύλλογο Αργολίδας ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ. Πάντα επιτυχίες!!!