Δ. Ορφανός: Το όραμά μας είναι, να αλλάξουμε το Γκρίζο Τοπίο και να δώσουμε χρώμα και ζωντάνια στην πόλη μας, στο Δήμος μας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Δ. Ορφανός: Το όραμά μας είναι, να αλλάξουμε το Γκρίζο Τοπίο και να δώσουμε χρώμα και ζωντάνια στην πόλη μας, στο Δήμος μας

Οκτώβριος 17, 2022 - 16:13

Τις τελευταίες μέρες, έχουμε γίνει μάρτυρες, ανεξέλεγκτων φημών, παραφιλολογίας, αλλά και γεγονότων, τα οποία εν είδη χιονοστιβάδας σαρώνουν και δηλητηριάζουν το προεκλογικό κλίμα στο Δήμο Ναυπλιέων, με αφορμή προσεγγίσεις και εντάξεις με κάθε μέσο, προσώπων, τα οποία υποτίθεται και θα δώσουν τη νίκη και τη Δημαρχία σε κάποιον συνδυασμό.

Εκτός της φαιδρότητας να υποτιμάται τόσο πολύ η νοημοσύνη και το κριτήριο των συνδημοτών μας, ελλοχεύει ο κίνδυνος από τέτοιες πρακτικές, να εκτραχυνθεί η προεκλογική διαδικασία σε μια πάλη προσωπικών συμφερόντων, αντί μιας αντιπαράθεσης επιχειρημάτων και ουσίας, η οποία εκτός από επιζήμια για το σύνολο, δεν μας ενδιαφέρει και δεν μας αφορά καθόλου και ως παράταξη.

Δηλώνουμε και πάλι τη σταθερή μας άποψη και θέληση, να αγωνιστούμε έντιμα, καθαρά και με σοβαρότητα, ώστε ο Δήμος μας, ο Δήμος Ναυπλιέων, να απαλλαγεί από τέτοια αρρωστημένα φαινόμενα, γιατί το "Όραμά μας είναι, να αλλάξουμε το Γκρίζο Τοπίο και να δώσουμε χρώμα και ζωντάνια στην πόλη μας, στο Δήμος μας, με μια νέα Δημοτική Αρχή, ηθική, έντιμη, αξιόπιστη, ικανή, και αποτελεσματική".

Αυτό έχουμε σκοπό να κάνουμε και μαζί με τους Δημότες θα το πετύχουμε.

ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Δημήτρης Ορφανός

Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων