ΣΥΡΙΖΑ: Όσοι έχουν μπλέξει με τον Μητσοτάκη στο τέλος βγαίνουν και γδαρμένοι και δαρμένοι

Time to read
less than
1 minute
Read so far

ΣΥΡΙΖΑ: Όσοι έχουν μπλέξει με τον Μητσοτάκη στο τέλος βγαίνουν και γδαρμένοι και δαρμένοι

Νοέμβριος 10, 2022 - 18:29

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Ηλιόπουλος, εναντίον του πρωθυπουργού από την Πιερία, όπου κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι ρίχνει την πολιτική ζωή της χώρας «στον βούρκο», με αφορμή το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος υποκριτικά κάλεσε να κατατεθούν «δημιουργικές προτάσεις, που θα ενώσουν την ελληνική κοινωνία», δήλωσε:

«Ο πρωθυπουργός που έχει ρίξει τη χώρα, αλλά και την ίδια του την κυβέρνηση, στον βούρκο των υποκλοπών.

Ο πρωθυπουργός που με τις ευλογίες του το καρτέλ της ενέργειας και οι κάθε λογής Πάτσηδες ισοπεδώνουν τα οικογενειακά εισοδήματα.

Ο πρωθυπουργός που συνεχίζει να κρύβεται σε Ελλάδα και Ευρώπη για το παρακράτος του.

Αυτός ο άνθρωπος έχει το θράσος να αποκαλεί τις άθλιες πολιτικές του “δημιουργική πρόταση”.

Ο κ. Μητσοτάκης ας συνειδητοποιήσει πως δεν είναι σε θέση να βάλει πλέον σε κανέναν κανένα δίλημμα.

Όσοι έχουν μπλέξει μαζί του ξέρουν πως στο τέλος βγαίνουν και γδαρμένοι και δαρμένοι».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη περιοδεία του στην Πιερία, υποσχόμενος σειρά δημόσιων έργων, είπε συγκεκριμένα αναφερόμενος στο σκάνδαλο των υποκλοπών, που παίρνει διαρκώς μεγαλύτερες διαστάσεις:

«Δεν είναι τώρα η ώρα να ξανακυλήσουμε την πολιτική ζωή της χώρας στο βούρκο. Θα πούμε “όχι” σε αυτούς οι οποίοι θέλουν να μας γυρίσουν πίσω. Θα πούμε “ναι” σε κάθε δημιουργική πρόταση, η οποία ενώνει την ελληνική κοινωνία. Και απέναντι σε όσους επιμένουν να ανακαλύπτουν ιστορίες επιστημονικής φαντασίας η δικιά μας απάντηση είναι αυτό που συμβαίνει σήμερα νοτιοδυτικά της Πελοποννήσου και της Κρήτης. Η εκκίνηση της διαδικασίας εξόρυξης υδρογονανθράκων για να μπορέσουμε ως χώρα να ενισχύσουμε την ενεργειακή επάρκεια με έργα. Με έργα, λοιπόν, και όχι με λόγια θα απαντάμε στις προκλήσεις των καιρών».​