1 minute
Ανοίγει της πύλες της η Πελοπόννησος EXPO - Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων
Το Επιμελητήριο Αργολίδας σας καλωσορίζει στη φετινή διοργάνωση της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2022!
Από την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, η καρδιά των επιχειρήσεων θα χτυπάει στην Αργολίδα.
Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2022» ανοίγει τις πύλες της και υποδέχεται στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του κτιρίου Φραγκίστα (4ο χλμ. Άργους-Ναυπλίου, περιοχή Δαλαμανάρας), μέχρι και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου τους επισκέπτες της, καλώντας τους να γνωρίσουν από κοντά τους εκθέτες και να αποκομίσουν τα μέγιστα δυνατά επιχειρηματικά οφέλη.
Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων:
Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α Ε Κ Δ Η Λ Ω Σ Ε Ω Ν
ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
18.00 - 19.00 |
Τελετή Εγκαινίων |
19.00 - 20.00 |
Ο Chef Τάσος Τόλης αναλαμβάνει το ρόλο του οικοδεσπότη στο Masterclass Γαστρονομίας και έρχεται να μοιραστεί μαζί μας τις πολύτιμες γνώσεις του, αναδεικνύοντας την Πελοποννησιακή Γαστρονομία και καταλήγοντας σε γρήγορες και νόστιμες γευστικές προτάσεις με συνέργειες εξειδικευμένων ανθρώπων της Γαστρονομίας! Καλωσόρισμα επισκεπτών με τοπικά παραδοσιακά κεράσματα από τους :
|
20.00 - 22.00 |
Παρουσίαση Μενού – Γευσιγνωσία στη φιλοσοφία του προγράμματος «Argolis Taste Culture» του Επιμελητηρίου Αργολίδας από το Chef Τάσο Τόλη |
ΠΕΜΠΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
16.00 - 18.00 |
Παρουσίαση Εξειδικευμένου Μενού στη φιλοσοφία του προγράμματος «Argolis Taste Culture» του Επιμελητηρίου Αργολίδας, από τους Καθηγητές και τους Σπουδαστές της Σχολής Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης του ΙΕΚ ΕΥΡΩΠΡΟΟΔΟΣ Κορίνθου |
18.00 - 19.00 |
Ζωντανή Μαγειρική και Ανάδειξη τοπικών συνταγών από τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Καρυάς "Το Αρτεμίσιο" |
19.00 - 20.00 |
Ζωντανή Μαγειρική και Ανάδειξη τοπικών συνταγών από τον Προοδευτικό Μορφωτικό Σύλλογο Μαλαντρενίου |
20.00 - 21.00 |
Ζωντανή Μαγειρική και Ανάδειξη τοπικών συνταγών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δρεπάνου |
21.00 - 22.00 |
Παρουσίαση Εξειδικευμένου Μενού στη φιλοσοφία του προγράμματος «Argolis Taste Culture» του Επιμελητηρίου Αργολίδας, από τους Καθηγητές και τους Σπουδαστές της Σχολής Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης της ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ |
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
16.00 - 17.00 |
Παρουσίαση Εξειδικευμένου Μενού στη φιλοσοφία του προγράμματος «Argolis Taste Culture» του Επιμελητηρίου Αργολίδας, από τους Καθηγητές και τους Σπουδαστές της Σχολής Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης της ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ |
17.00 - 18.00 |
Ζωντανή Μαγειρική και Ανάδειξη τοπικών συνταγών από τον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Καρυάς "Το Αρτεμίσιο" |
18.00 - 19.00 |
Παρουσίαση και Ανάδειξη τοπικών συνταγών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κιβερίου «ΓΕΝΕΣΙΟΝ» |
19.00 - 20.00 |
|
20.00 - 21.00 |
Ζωντανή Μαγειρική και Ανάδειξη τοπικών συνταγών από τον Προοδευτικό Μορφωτικό Σύλλογο Μαλαντρενίου |
21.00 - 22.00 |
Ζωντανή Μαγειρική και Ανάδειξη τοπικών συνταγών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δρεπάνου |
ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
10.30 - 12.00 |
Πελοποννησιακό Πρωινό από τους Καθηγητές και τους Σπουδαστές της Σχολής Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης της ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ και το Chef Τάσο Τόλη |
12.00 - 15.00 |
|
15.30 - 17.30 |
Παρουσίαση Εξειδικευμένου Μενού στη φιλοσοφία του προγράμματος «Argolis Taste Culture» του Επιμελητηρίου Αργολίδας, από τους Καθηγητές και τους Σπουδαστές της Σχολής Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης της ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ |
18.00 |
Ημερίδα από την Ομοσπονδία & Εμπορικό Σύλλογο Άργους με θέμα: Η ακρίβεια και πως επηρεάζει το εμπόριο και την επιχειρηματικότητα και πως μπορεί να ανασχεθεί, από τον Πρόεδρο ΙΝΚΑ (Ινστιτούτο Καταναλωτών) κ. Γεώργιο Λεχουρίτη. |
18.00 - 19.00 |
Ζωντανή Μαγειρική και Ανάδειξη τοπικών συνταγών από τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Κάντιας |
19.00 - 21.00 |
Ζωντανή Μαγειρική από το Chef του 3Sixty Grill Dining κο Νίκο Κουκουβά |
21.30 |
Συναυλία με το μουσικό συγκρότημα «Passepartout Band». |
ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
10.30 - 12.00 |
Πελοποννησιακό Πρωινό από τους Καθηγητές και τους Σπουδαστές της Σχολής Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης της ΕΠΑΣ ΔΥΠΑ (ΟΑΕΔ) ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ και το Chef Τάσο Τόλη |
12.00 - 13.00 |
Ζωντανή Μαγειρική από τη Chef και Συγγραφέα Μαίρη Παναγάκου στη φιλοσοφία του προγράμματος «Argolis Taste Culture» του Επιμελητηρίου Αργολίδας |
11.00 |
Ημερίδα από την Π.Ο.Ε.Ε. - Πελοποννησιακή Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας. |
13.00 - 15.00 |
Ζωντανή Μαγειρική και Ανάδειξη τοπικών συνταγών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Κίου - Μικρασιατικά |
15.00 - 18.00 |
|
18.00 - 19.00 |
Ζωντανή Μαγειρική και Ανάδειξη τοπικών συνταγών από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Λάλουκα «Η ΑΜΥΜΩΝΗ» |
18.30 |
Μουσική Εκδήλωση με τα σύνολα πνευστών και εγχόρδων του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας υπό την επιμέλεια καθηγητών κ.κ. Μαρίνη Σπύρου, Παπαδημητρίου Γιάννη, Συρράκου Ντίνου, Τετώρου Μιχάλη, Χατζημπαλάση Γεωργίας. |
19.00 - 22.00 |
|