«Φαβορί» ο Κώστας Βλάσης για την Περιφέρεια Πελοποννήσου; - Τι θα κάνει στις εθνικές εκλογές;

Time to read
less than
1 minute
Read so far

«Φαβορί» ο Κώστας Βλάσης για την Περιφέρεια Πελοποννήσου; - Τι θα κάνει στις εθνικές εκλογές;

Δεκέμβριος 27, 2022 - 19:48

Ακούγεται ως σενάριο η πιθανότητα υποψηφιότητας του Κώστα Βλάση, βουλευτή Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υφυπουργού Εξωτερικών, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Οι «φωνές» που θέλουν τον Κώστα Βλάση να διεκδικεί για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας την Περιφέρεια Πελοποννήσου πληθαίνουν και, αυτή τη φορά, σύμφωνα με δημοσίευμα των «Παραπολιτικών», η πρόταση έρχεται διά στόματος του Διονύση Χατζηδάκη, αρμόδιου Γραμματέα του κόμματος.

Το δημοσίευμα στο «Secret» (23/12) αναφέρει:

«Ο πάντα έγκριτος και ιδιαίτερα έµπειρος στα θέµατα της Αυτοδιοίκησης, παρά τη µετακόµισή του στην κεντρική πολιτική σκηνή, ∆ιονύσης Χατζηδάκης (άλλωστε είναι και αρµόδιος γραµµατέας της Πειραιώς) δροµολογεί ήδη την υποψηφιότητα του Κώστα Βλάση για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

»Οπως είχε γράψει πρώτη η στήλη, µετά την απόφαση για αποχώρηση του Παναγιώτη Νίκα µετά την ολοκλήρωση της θητείας του, ο βουλευτής Αρκαδίας ήταν πρώτο φαβορί για το χρίσµα της Ν.∆., ενώ δεύτερος στη σχετική κούρσα ήταν (και είναι) ο Μαντάς της Μεσσηνίας, ο οποίος πάντως ουδέποτε ξετρελάθηκε µε την ιδέα...».

Ο Κώστας Βλάσης έχει μια επιτυχημένη βουλευτική πορεία, και είναι αληθινός γρίφος για τη Νέα Δημοκρατία η αναζήτηση υποψηφίου για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, εφόσον, όπως φαίνεται, μετά και την κάθοδο του Γιάννη Μαλτέζου στον Δήμο Άργους - Μυκηνών, ο Παναγιώτης Νίκας δεν διεκδικήσει δεύτερη θητεία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Από την άλλη, αν το δημοσίευμα ισχύει, φαίνεται ότι ο Κ. Βλάσης είναι στη διάθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη για οποιαδήποτε εκλογική αναμέτρηση και επίσης θα είναι μάλλον δύσκολο για τον ίδιο να κατεβεί και υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές.

Η τράπουλα ανακατεύεται διαρκώς, όπως βλέπουμε, από αυτά που γράφονται και... ακούγονται.