Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων για την αύξηση των δημοτικών τελών (φωτο-βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων για την αύξηση των δημοτικών τελών (φωτο-βίντεο)

Δεκέμβριος 29, 2022 - 21:11

Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα επικράτησε σήμερα το μεσημέρι στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου, όπου συζητήθηκε το θέμα των αυξήσεων στα Δημοτικά Τέλη.

Από νωρίς είχε συγκεντρωθεί έξω από το Δημαρχείο, στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων αρκετός κόσμος, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα των παρατάξεων ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ, ενώ το παρόν έδωσαν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Δημήτρης Ορφανός, Δημήτρης Παπαδημόπουλος και Κωνσταντίνος Μάκαρης.

Την ώρα που ξεκίνησε η συζήτηση, ο κύριος όγκος των συγκεντρωμένων και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, ανέβηκαν προς το δεύτερο όροφο όπου γινόταν η συνεδρίαση και κατέκλεισε όλους τους χώρους του Δημαρχείου, εκφράζοντας συγχρόνως έντονη αντίδραση για τις αυξήσεις.
Ακολούθησαν αντεγκλήσεις μεταξύ του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, που μάταια προσπαθούσε να βάλει τάξη και του Αντιδημάρχου Οικονομικών, με Δημοτικούς Συμβούλους της Αντιπολίτευσης, πολίτες και τους επικεφαλής των Παρατάξεων που θα διεκδικήσουν τη Δημαρχία στις προσεχείς εκλογές, την ίδια ώρα που ο Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος, είχε συνδεθεί μέσω διαδικτύου και δεν παρευρίσκετο στην αίθουσα, προκαλώντας αρνητικά σχόλια, για την απουσία του.

Βίντεο ο δημοτικό σύμβουλος  Βαγγέλης Λαμπρόπουλος  https://youtu.be/c5uiarafwOE

Βίντεο «Λαϊκή Συσπείρωση Ναυπλίου» Κώστας Γκόνης  https://youtu.be/gdamN8Cd7js

Βίντεο «Ναυπλία Ενωμένη» Δημήτρης Παπαδημόπουλος  https://youtu.be/z-e2On6HhOM

Βίντεο «΄Οραμα Δημιουργίας» Δημήτρης Ορφανός  https://youtu.be/PZwCKmYxoKs   

Βίντεο «Νέα Εποχή» Κωνσταντίνος Μάκαρης   https://youtu.be/EEA2SvqnLdM

Βίντεο ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ Αργολίδας, Παναγιώτης Μακρής  https://youtu.be/8bLC45onl1c