Νικολάκου: Ο κ. Νίκας «τρολάρει» τα στελέχη της ΝΔ που τον στήριξαν με πάθος

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Νικολάκου: Ο κ. Νίκας «τρολάρει» τα στελέχη της ΝΔ που τον στήριξαν με πάθος

Ιανουάριος 02, 2023 - 20:04

Με αφορμή τις δηλώσεις του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα την Πρωτοχρονιά, και το ενδεχόμενο να είναι «παρών τις επόμενες εκλογές, η περιφερειακή σύμβουλος της «Νέας Πελοποννήσου» στη Μεσσηνία κυρία Κωνσταντίνα Νικολάκου έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο Facebook:

Με πολύ ενδιαφέρον και προσοχή  άκουσα τις δηλώσεις του κυρίου Νίκα , με την έναρξη του νέου έτους , σχετικά με την υποψηφιότητα του στις επερχόμενες εκλογές!
Ενώ λοιπόν φανταζόμουν ότι θα τηρήσει τη δέσμευση που είχε δώσει σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου , όταν δήλωνε ότι έχει ήδη λάβει την απόφαση του και ότι θα την ανακοινώσει στο τέλος του 2022 , ξαφνικά...άκουσα να λέει ότι όλα θα κριθούν μετά τις εθνικές εκλογές!
Φυσικά πιο ''σπουδαία'' ήταν τα μηνύματα που έστειλε στη ΝΔ και στους επίδοξους αντικαταστάτες του αφού τους  προειδοποίησε ότι οι εκλογές του 2023 θα είναι δύσκολες...και δεν θα έχουν το κλίμα και τη δυναμική του 2019!
Δεν παρέλειψε βέβαια να αναφερθεί και στις δυσκολίες των άλλων κομμάτων να επιλέξουν υποψήφιο, με δεδομένες τις ''ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ" που  θα  προκύψουν από τις εθνικές εκλογές! 
Πρέπει να υπάρχει ''ενότητα" , όλοι  Έλληνες είμαστε, συνέχισε ο κύριος Νίκας  και συμπλήρωσε με νόημα ότι :
“Παράλληλα, στέλνω και ένα μήνυμα και προς κάποιους στη Νέα Δημοκρατία οι οποίοι νομίζουν ότι η Περιφέρεια ή οι Δήμοι είναι εσωτερικό πρόβλημα της ΝΔ και επομένως επιλέγουμε τον μεν ή υπονομεύουμε τον δε. Δεν είναι καθόλου έτσι, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα”. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του  με την επιτομή του "πολιτικού  χρησμού" λέγοντας ότι:  
"Και εν κατακλείδι, στις εκλογές που έρχονται, εγώ θα είμαι παρών από οποιαδήποτε θέση”.
Αυτές είναι οι δηλώσεις, την πρώτη μέρα του 2023, του πλέον κομματικού υποψηφίου Περιφερειάρχη της ΝΔ σε επίπεδο όλης της επικράτειας, στις εκλογές του Ιουνίου του 2019! Για την τήρηση της κομματικής πειθαρχίας και προκειμένου να εκλεγεί ο κύριος Νίκας ήρθε στην Πελοπόννησο πέντε  φορές ο ίδιος ο κύριος Μητσοτάκης και επιστρατεύτηκαν όλα τα κορυφαία στελέχη της ΝΔ σε Ελλάδα και Βρυξέλες!  
Όποιος ήταν απείθαρχος διαγραφόταν αμέσως! 
Ακολούθησαν αποστασίες με πολιτικά ανταλλάγματα...
Όλα στο βωμό της εντολής, να εξαφανιστεί ο Πέτρος Τατούλης και τα στελέχη της ΄΄Νέας Πελοποννήσου΄΄! 
Το αποτέλεσμα του Α΄ Γύρου των εκλογών ήταν απογοητευτικό αφού ο συνδυασμός του κυρίου Νίκα  ήρθε  δεύτερος!
Ήρθε λοιπόν το 2023! Χρονιά των αυτοδιοικητικών εκλογών!
Ο  Πέτρος  Τατούλης  και  τα  στελέχη της ''Νέας Πελοποννήσου'', παλιά και νέα είναι ΕΔΩ , για  να δώσουν τη μεγάλη μάχη ''ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ"!
Την ίδια ώρα ο κύριος Νίκας  "τρολάρει" όλους όσοι από τα στελέχη της ΝΔ τον στήριξαν με πάθος , απαξιώνοντας την συμμετοχή τους στην εκλογή του και δηλώνει ''υπερκομματικός''!  Φτάνει στο σημείο μάλιστα να λέει δημόσια ότι εκλέχθηκε επειδή τον στήριξαν  οι ...αριστεροί!
Δεν τον ενδιαφέρει να είναι υποψήφιος αλλά ταυτόχρονα ''κλείνει το δρόμο" σε οποιονδήποτε άλλον θα το επιθυμούσε  αφού  υπονοεί ότι κανένας άλλος δεν μπορεί να κερδίσει τις εκλογές εκτός από τον ίδιο! 
Δημιουργεί συνθήκες έντασης  και διχασμού με Βουλευτές και Δημάρχους της ΝΔ που μπήκαν στην πρώτη γραμμή για να τον στηρίξουν και την ίδια χρονική στιγμή  επαινεί  δημόσια Δημάρχους και Βουλευτές που ανήκουν στην κεντροαριστερά!
Είμαι βέβαιη ότι... τα καψόνια θα συνεχιστούν!