Αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε σε παιδικό δωμάτιο στο Κορωπί

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε σε παιδικό δωμάτιο στο Κορωπί

Ιανουάριος 03, 2023 - 12:07

Οι Αρχές συνέλαβαν 29χρονο ο οποίος την Πρωτοχρονιά,και πιο συγκεκριμένα αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου, πυροβολούσε στον αέρα στο σπίτι του στο Κορωπί. Η σύλληψή του έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κρωπίας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών τη Δευτέρα.

Κατά την αλλαγή του χρόνου, ο 29χρονος άρχισε να πυροβολεί στον αέρα, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, με αποτέλεσμα μία σφαίρα να καρφωθεί σε τζάμι διπλανής οικίας, χωρίς  να αναφερθεί τραυματισμός.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, και μητέρα, μίλησε στην ΕΡΤ η οποία είπε:

«Έγινε το βράδυ της αλλαγής του χρόνου. Βγήκαμε στο μπαλκόνι να δούμε τα βεγγαλικά και ακούσαμε κρότο όπλου. Αφού μπήκαμε στο σπίτι δεν καταλάβαμε κάτι. Το επόμενο πρωί είδαμε στο δωμάτιο του παιδιού μπάζα και μια τρύπα από τη σφαίρα στο ταβάνι».

Στη συνέχεια εξήγησε: «Διαπιστώσαμε τελικά και μια μεγάλη τρύπα 4 εκατοστών από τη σφαίρα στο διπλό τζάμι του δωματίου. Μάλιστα η σφαίρα πέρασε και τα απλωμένα ρούχα σκίζοντάς τα. Η σφαίρα τελικά καρφώθηκε στο χαλί. Δύο λεπτά πριν ήμουν στο δωμάτιο στρώνοντας το κρεβάτι του παιδιού..