Αίτημα Βαξεβάνη στην ΑΔΑΕ για έλεγχο των τηλεφώνων του

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αίτημα Βαξεβάνη στην ΑΔΑΕ για έλεγχο των τηλεφώνων του

Ιανουάριος 05, 2023 - 15:13

φωτογραφία Eurokinissi

Αίτημα στην Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) για έλεγχο των προσωπικών του τηλεφώνων κατέθεσε ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento, Κώστας Βαξεβάνης.

“Έκανα αίτηση με τον δικηγόρο μου στην ΑΔΑΕ για να ελεγχθεί αν τα τηλέφωνά μου είναι υπό παρακολούθηση. Φαντάζομαι ότι για τον Μητσοτάκη είμαι κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια”, γράφει ο ίδιος σε ανάρτησή του.

Στην ίδια κίνησαν προχώρησαν νωρίτερα και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, η Γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, ο βουλευτής και τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, ο επικεφαλής του πολιτικού γραφείου του προέδρου του κόμματος, Μιχάλη Καλογήρου, ο υπεύθυνου του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ανδριόπουλος, ο διπλωματικός σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Βαγγέλης Καλπαδάκης, το μέλος της «Επιτροπής Σοφών» και καθηγητή, Νίκος Φαραντούρης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, ο ευρωβουλευτής του Renew Europ Γιώργος Κύρτσος και η πρώην Εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη.