Α1 Αργολίδας: Νίκη στο 91' για Ερμή Κιβερίου 3-2 τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου (φωτο-βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Α1 Αργολίδας: Νίκη στο 91' για Ερμή Κιβερίου 3-2 τον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου (φωτο-βίντεο)

Ιανουάριος 08, 2023 - 11:16

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ανοιχτό και θεαματικό παιχνίδι στο Κιβέρι ανάμεσα σε Ερμή και Κουτσοπόδι, που κρίθηκε κυριολεκτικά στο τελευταίο λεπτό με ένα γκολ του Λυκομήτρου, δίνοντας τη νίκη στο Κιβέρι με 3-2, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Αργολίδας.

Καλύτερος γενικά ο Ερμής κυκλοφορούσε τη μπάλα και δημιουργούσε κινδύνους για την αντίπαλη εστία, όμως οι επιθετικοί του δεν ήταν αποτελεσματικοί. Τελικά, η λύση ήρθε από τον στόπερ Λυκομήτρο, που πέτυχε δύο γκολ και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Το σκορ άνοιξε στο 24' ο Μποζιονέλος με πλασέ μέσα στην περιοχή, μετά από έξοχο συνδυασμό με τον Τσιώρο. Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με πέναλτι που χτύπησε ο Καραργύρης και αμφισβήτησαν έντονα οι γηπεδούχοι. Σε φάουλ που εκτέλεσε ο Μουζακιώτης, η μπάλα προσέκρουσε σε χέρι παίκτη του τείχους.

Αρχικά ο διαιτητής  Β.Αθανασόπουλος  έδειξε να συνεχιστεί το ματς, αλλά οι διαμαρτυρίες των παικτών του ΠΑΟΚ τον ανάγκασαν να συμβουλευτεί τον βοηθό του Ν. Μαυροκορδόπουλο. Μετά από διαβούλευση, έδειξε πέναλτι με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται ότι το τείχος ήταν εκτός της περιοχής.

Τελικά, το πέναλτι χτυπήθηκε και έγινε λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου το 1-1.

 Η έναρξη του β ημιχρόνου βρήκε τον Ερμή πιο επιθετικό με σαφή στόχο το γκολ. Αντίθετα, το Κουτσοπόδι πρόσεχε την άμυνά του ενώ ήταν απειλητικό στην αντεπίθεση. Το παιχνίδι απέκτησε ξεχωριστό ενδιαφέρον όταν ο Καραργύρης εκμεταλλεύτηκε λάθος των αμυντικών, τσίμπησε τη μπάλα που χτύπησε στο δοκάρι και παίρνοντας την επαναφορά, έκανε το 1-2.

Άμεση ήταν η απάντηση των παικτών του Κιβερίου που πέτυχαν μετά απο 3' το 2-2 με τον Λυκομήτρο που με το σώμα έσπρωξε από πολύ κοντά τη μπάλα στα δίχτυα, μετά από ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα.

Από και και μέχρι το 91' ακολούθησε ρεσιτάλ μοναδικών χαμένων ευκαιριών, κυρίως από τον Βαρβουλέτο, ο οποίος σε τρεις περιπτώσεις δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά.

Διατητές Αθανασόπουλος Β., Μαυροκορδόπουλος Ν., Τούμπας Σ.

(φωτογραφίες Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

ArgolidaPortal.gr Ποδόσφαιρο Α1 Αργολίδας: Ερμής Κιβερίου - ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου 3-2