Α1 Αργολίδας: Νίκη του Ερμή Κιβερίου 3-1 τον Πανασιναϊκό (φωτο-βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Α1 Αργολίδας: Νίκη του Ερμή Κιβερίου 3-1 τον Πανασιναϊκό (φωτο-βίντεο)

Φεβρουάριος 02, 2023 - 18:59

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ο Πανασιναϊκός προσπάθησε να διατηρήσει τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία απέναντι στον αποφασισμένο να επανέλθει στις νίκες Ερμή Κιβερίου αλλά τελικά, δεν τα κατάφερε.

Οι γηπεδούχοι πιο πιεστικοί και πιο επιθετικοί, κυρίως μετά το 25', πήραν τη νίκη με 3-1, σε ένα ματς που ευχαρίστησε γενικά τους φιλάθλους αφού εκτός των τεσσάρων γκολ, είδαν και αρκετές χαμένες ευκαιρίες, κυρίως από τους γηπεδούχους.

Το ξεκίνημα βρήκε την Ασίνη να ελέγχει το ρυθμό και να απειλεί τον Ερμή, χωρίς ωστόσο να κάνει τη μεγάλη φάση.  Στο 18' ο Μπέλμπα έφυγε μόνος του προς το τέρμα του Κιβερίου, πλάσαρε τον Σκλαβούνο ο οποίος απέκρουσε ενώ ο βοηθός είχε σηκώσει τη σημαία, υπόδειξη που σφυρίχτηκε μετά το πλασέ από τον Μαυροκορδόπουλο. Η απόφαση, παρά το γεγονός ότι δεν κατέληξε σε γκολ δημιούργησε έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους. Λίγο μετά, ο Ερμής έγινε πιο επιθετικός και στο 27' ο Γιάννος πίεσε τον αμυντικό, η μπάλα έφτασε στον Κορωνίδη ο οποίος με σουτ από την περιοχή νίκησε τον Τσακάλη ανοίγοντας το σκορ.   

Η ομάδα του Ερμή ανέβασε στη συνέχεια την απόδοσή της και απείλησε με τον Βαρβουλέτο την κεφαλιά του οποίου απέκρουσε ο Τσακάλης.  Στο 32' άψογη εναλλαγή της μπάλας από τους Τσιώρο- Ισούφι, πάσα του τελευταίου στον Διαμαντή που απέφυγε τον αμυντικό και πλάσαρε για να κάνει το 2-0. Το ημίχρονο έκλεισε με μια καλή κεφαλιά του Κορωνίδη, λίγο άουτ και ένα γυριστό σουτ του Βαρβουλέτου που εξουδετέρωσε ο Τσακάλης για τον Ερμή, ενώ η Ασίνη απείλησε με τον Μπέλμπα το σουτ του οποίου στο 45' κατέληξε λίγο άουτ.

Στο β' μέρος ο Ερμής φάνηκε να έχει περισσότερες δυνάμεις ενώ η Ασίνη, παρά το γεγονός ότι δεν "άφησε" ούτε λεπτό το παιχνίδι, δεν κατάφερε να απειλήσει αφού η αμυντική γραμμή των γηπεδούχων ήταν σε πολύ καλή μέρα. Στο 52' ο Κορωνίδης μόνος από το σημείο του πέναλτυ πλάσαρε βιαστικά για να καταλήξει η μπάλα αρκετά άουτ. Στο 62' ο Βαρβουλέτος ξέφυγε μόνος και πλάσαρε εύστοχα τον τερματοφύλακα της Ασίνης κάνοντας το 3-0.  Στο 67' ο νεοεισελθών Σκαρπέτζος βρέθηκε μόνος  στην περιοχή αλλά το σουτ που έκανε αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Τσακάλη. Στο 80' ο Κοσμάς με τον Λυκομήτρο έπεσαν στη μπάλα μετά από παράλληλη σέντρα, για να καταλήξει αυτή στα δίχτυα και να γίνει το 3-1. Ο Σαραβάκος λίγο αργότερα  και ο Διαμαντής λίγο πριν το τέλος, έχασαν πολύ καλές ευκαιρίες για να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ.

Διαιτητής: Μαυροκορδόπουλος Νικόλαος, Α' Βοηθός Διαιτητή: Μακρής Νικόλαος, Β' Βοηθός Διαιτητή: Ρούσσης Στέφανος

(φωτογραφίες Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

ArgolidaPortal.gr Ποδόσφαιρο Α1 Αργολίδας: Ερμής Κιβερίου - Πανασιναϊκός 3-1