Σκαντζός για Βλάση: Να διαψεύσει ξεκάθαρα την κάθοδό του στις περιφερειακές εκλογές, κάνει κακό στη ΝΔ (vid)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Σκαντζός για Βλάση: Να διαψεύσει ξεκάθαρα την κάθοδό του στις περιφερειακές εκλογές, κάνει κακό στη ΝΔ (vid)

Φεβρουάριος 03, 2023 - 11:45

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός μίλησε για όλους και για όλα στο Super TV την Πέμπτη το βράδυ, σε μια συνέντευξη - «ποταμό», στη οποία άφησε αιχμές εναντίον του Κώστα Βλάση εξαιτίας των φημών που ακούγονται για την κάθοδό του στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, φήμες που, όπως λέει ο κ. Σκαντζός, θα έπρεπε ήδη να είχε διαψεύσει ο ίδιος, επειδή, όπως ανέφερε, αυτές κάνουν κακό στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Ερωτηθείς για την προεκλογική περίοδο που έχει ξεκινήσει, και για τα σενάρια που ακούγονται και γράφονται για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, όπως ότι ο νυν περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας δεν θα κατεβεί στις επόμενες και δεν θα διεκδικήσει την έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αλλά ότι θα κατεβεί ο βουλευτής της ΝΔ στην Αρκαδία Κώστας Βλάσης, ο κ. Σκαντζός απάντησε:

«Σε έναν μήνα θα ανακοινωθούν οι εκλογές, στις 9 Απριλίου οι πρώτες και 14 Μαΐου οι δεύτερες, λόγω και των εθνικών θεμάτων. Κάθε εχέφρων άνθρωπος γνωρίζει και βλέπει ότι δίνεται η μάχη για τις βουλευτικές, θα εκλέξουμε κυβέρνηση, άρα είναι υποχρέωση να ενημερωθούμε και να επιλέξουμε τον βουλευτή που θέλει ο καθένας. Άρα, αυτή την περίοδο, πιστεύει κάποιος ότι γίνεται συζήτηση σήμερα σε κεντρικό επίπεδο για τις αυτοδιοικητικές; Τα κόμματα κοιτάζουν την επιβίωσή τους.

»Είναι αυτονόητο αυτό για τους εχέφρονες. Αυτά τα σενάρια, θα περίμενα από τον βουλευτή, τον Κώστα Βλάση, να το έχει διαψεύσει αυτό, γιατί γίνεται και μια ζημιά στην παράταξη της ΝΔ.»

Θέτουμε θέμα περιφερειαρχών χωρίς να υπάρχει στην ουσία του, είτε για λόγους εντυπωσιασμού, πέρα από αρκαδάρχες να πούμε ότι είμαστε και πελοποννησιάρχες, είτε για να βοηθηθούμε να επανεκλεγούμε.

«Πάμε για εθνικές, όλοι οφείλουμε να ασχοληθούμε με αυτό τώρα ως ενεργοί πολίτες. Ιδιαίτερα για τους μικρούς και μεσαίους δήμους, τα κόμματα δεν ασχολούνται ακόμα. Πρέπει να σταματήσει αυτό.»

Όταν βλέπω κάτι άκαιρο, που γίνεται και για λόγους εντυπωσιασμού, θα περίμενα να σταματήσει εδώ και να έχουμε μια καθαρή δήλωση σήμερα. Κι αν γίνεται εν αγνοία του βουλευτή, περίμενα να πει ότι εγώ δεν έχω σχέση με αυτό.

 

 

Μανώλης Σκαντζός για προεκλογική περίοδο