Τι θα γίνει με τον γιο του Ισ. Ντογιάκου που υπηρετεί ως μετακλητός στο γραφείο του Κ. Καραμανλή

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τι θα γίνει με τον γιο του Ισ. Ντογιάκου που υπηρετεί ως μετακλητός στο γραφείο του Κ. Καραμανλή

Μάρτιος 02, 2023 - 18:12

«Είναι ο γιος του Ντογιάκου μετακλητός στο γραφείο του Κ. Καραμανλή;»

Ευθεία ερώτηση για το αν ο γιος του Ισίδωρου Ντογιάκου, του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, είναι μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του παραιτηθέντος υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή δέχθηκε σήμερα το μεσημέρι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ο κ. Οικονόμου απάντησε, κάπως αμήχανα, ότι πράγματι ο γιος του κ. Ντογιάκου, στον οποίον έχουν ανατεθεί οι έρευνες για τη νέα εθνική τραγωδία που έχει συγκλονίσει τον κόσμο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, είναι μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του κ. Καραμανλή αλλά, όπως είπε, «παραιτούμενος ο υπουργός παύει και η μετακλητή σχέση, νομίζω».

Πάντως από χθες που έγινε γνωστό αυτό το γεγονός και που αναδείχθηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οτα ερωτήματα των πολιτών είναι πολλά σε ό,τι αφορά τη συγκεκριμένη σχέση του γιου του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου με τον πρώην υπουργό Υποδομών και Μεταφορών.

Ο κ. Οικονόμου προσέθεσε ότι «εδώ μιλάμε για ένα ζήτημα το οποίο νομίζω πρέπει να το αντιμετωπίζουμε πέρα και πάνω από τέτοιου είδους προσεγγίσεις».