Τέμπη: Την Κυριακή η απολογία του σταθμάρχη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τέμπη: Την Κυριακή η απολογία του σταθμάρχη

Μάρτιος 04, 2023 - 19:18

φωτογραφία Eurokinissi

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο σταθμάρχης της Λάρισας.

Προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή (5/3) στις 11:00 ζήτησε και έλαβε ο 59χρονος σταθμάρχης της Λάρισας για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, που οδηγήθηκε το μεσημέρι στο ανακριτικό γραφείο και είναι αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες.

«Από ανθρώπινη πλευρά είναι πραγματικά συντετριμμένος. Ο άνθρωπος αναλογίζεται αυτό που έγινε και δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της ευθύνης. Ανέλαβε την ευθύνη μέσα στα πλαίσια που του αναλογεί, αλλά όπως είπα και σε συναδέλφους σας, αυτό το οποίο μετράει είναι να ψάξουμε όχι το δέντρο αλλά το δάσος, γιατί εδώ πέρα υπάρχει ένα δάσος ευθυνών. Το δικό μας μερίδιο το λαμβάνουμε από εκεί και πέρα είναι δουλειά της δικαιοσύνης και πιστεύω ότι η δικαιοσύνη θα κάνει πολύ καλά τη δουλειά της. Είμαι σίγουρος, πεπεισμένος» είχε αναφέρει ο συνήγορός του, Στέφανος Πατζαρτζίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μοιραία αμαξοστοιχία κινούνταν για περισσότερο από 16 λεπτά σε λάθος γραμμή και ο σταθμάρχης Πόρων τον είχε ενημερώσει ότι ήδη από τις 23.05 η εμπορική αμαξοστοιχία είχε καθοδική πορεία προς Αθήνα.