Γιαννακούρας: Αυτός ο ανεκδιήγητος υπουργός δεν μπορεί να μην έχει ποινική ευθύνη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γιαννακούρας: Αυτός ο ανεκδιήγητος υπουργός δεν μπορεί να μην έχει ποινική ευθύνη

Μάρτιος 14, 2023 - 18:51

Λάβρος ήταν ο περιφερειακός σύμβουλος Βαγγέλης Γιαννακούρας απέναντι στην κυβέρνηση και κυρίως απέναντι στον πρώην υπουργό Κωνσταντίνο Αχ. Καραμανλή κατά τη συζήτηση του εγκλήματος στα Τέμπη στην κατεπείγουσα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου την Τρίτη 14 Μαρτίου.

«Συζητάμε ένα θέμα που έχει πληγώσει την ψυχή των Ελλήνων, και έχει φέρει συγχρόνως μια γύμνια σε αυτό το επιτελικό κράτος που επικαλείται ο Πρωθυπουργός. Δεν μιλάμε για δυστύχημα μιλάμε για έγκλημα». 

Κάποιος φταίει για αυτό, και για αυτό φταίει αυτός που επί τέσσερα χρόνια ήταν στην εξουσία. 

«Ανεκδιήγητος, ο λόγω επωνύμου υπουργός, δεν έχει πάρει ποτέ τρένο. Ο ανεκδιήγητος υπουργός είπε στη Βουλή ότι υπήρχε ασφάλεια στα τρένα! Ή δεν ξέρει, ή τον κορόιδεψαν ή ήταν ανίκανος. Είναι πολιτικές αλλά και ποινικές οι ευθύνες. Δεν μπορεί να μην έχει ποινική ευθύνη κάποιος που είναι υπουργός και χάθηκαν 57 ψυχές. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος βγήκε σήμερα και είπε ότι δεν ήξερε ο Πρωθυπουργός. Επιτρέπεται;»

Ανεπάρκεια παντού. Μέχρι τώρα φοβόμασταν μην μιλήσουμε στο τηλέφωνο και μας ακούσουν. Τώρα φοβόμαστε να ταξιδέψουμε κιόλας!