Μανώλης Σκαντζός: Συναίνεση για να αντιμετωπίσουμε το «βαθύ κράτος»

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μανώλης Σκαντζός: Συναίνεση για να αντιμετωπίσουμε το «βαθύ κράτος»

Μάρτιος 14, 2023 - 19:51

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός κατά τη συζήτηση στην κατεπείγουσα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη την Τρίτη 14 Μαρτίου το απόγευμα, τοποθετήθηκε επισημαίνοντας δύο στοιχεία: Πρώτον, ότι πρέπει να συμπράξουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις για να ξεριζωθεί το βαθύ κράτος και, δεύτερον, να καθιερωθεί η αξιολόγηση επειδή, όπως είπε, «μόνο τότε θα ησυχάσει η ψυχή των παιδιών που χάθηκαν.

«Σεβόμενοι τη μνήμη των παιδιών, θα πρέπει με ευθύνη σήμερα όλοι να αποφύγουμε τα κομματικά συμφέροντα, γιατί βρισκόμαστε μπροστά σε μια τραγική αλήθεια. Θα περίμενα να ακούσω από τις παρατάξεις τη αντιπολίτευσης, αν τους άρεσε η εικόνα που παρουσιάζεται με τον χειρότερο τρόπο, για αυτό το βαθύ κράτος! Αλήθεια, ούτε μία κουβέντα για αυτό; Σας αρέσει αυτή η εικόνα; Άνθρωποι που δεν ήταν ικανοί να διορίζονται σε τέτοιες θέσεις;»

Δεν είναι μια παθογένεια οι δημόσιες συμβάσεις; Δεν γνωρίζετε όλοι ότι τα συστήματα τηλεδιοίκησης είχαν αγοραστεί το 2000;

«Χρειάζεται να συνεναίσουμε όλες οι πολιτικές δυνάμεις για να λύσουμε το ζήτημα της παθογένειας του ελληνικού κράτους! Μία είναι η λύση, η αξιολόγηση! Αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να κάνουμε, και το δεύτερο να λύσουμε το θέμα των δημοσίων συμβάσεων», είπε, τέλος, ο κ. Σκαντζός.