ΝΔ: Υποψήφιος βουλευτής στη Ηλεία ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Time to read
less than
1 minute
Read so far

ΝΔ: Υποψήφιος βουλευτής στη Ηλεία ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Μάρτιος 30, 2023 - 10:35

Στην Ηλεία θα είναι υποψήφιος ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ο πρώτην Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρώην δήμαρχος Αθηναίων και ισχυρό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε χθες και επίσημα την υποψηφιότητά του.

Ο ίδιος αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook:

Με χαρά και ενθουσιασμό, βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή της συλλογικής μας προσπάθειας να ανεβάσουμε την Ηλεία μας ψηλά, κατερχόμενος ως Υποψήφιος στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ενεθάρρυνε την επιθυμία μου να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την Ηλεία, τον τόπο μας, τη γενέτειρα του πατέρα μου, το καταφύγιο των παιδικών μου χρόνων και αναμνήσεων, τη γη που πάντα επέστρεφα, πάντα αποζητώ και έχω βαθιά στην καρδιά μου.

Είναι ηθικό μου χρέος, αυτήν την αγάπη για την ιδιαιτέρα πατρίδα μου να την μετατρέψω σε πρωτοβουλίες και πράξεις Πολιτικής Ευθύνης, για να περάσει ο τόπος μας σε μια νέα εποχή δημιουργίας και προόδου.

Η δική μου δέσμευση και υπόσχεση είναι:
Να αγωνιστώ με όραμα, συναίσθημα, φρόνηση και γνήσιο πάθος, ό,τι δηλαδή χαρακτηρίζει την πολιτική και προσωπική μου διαδρομή όλες αυτές τις δεκαετίες και που μου έχει δώσει μια πλούσια εμπειρία και γνώση, εθνική και διεθνή, που θέτω στην υπηρεσία της αγαπημένης μας Ηλείας.

Μπροστά λοιπόν, μαζί, ενωμένοι, να σηκώσουμε τον τόπο μας, την Ηλεία μας ψηλά, εκεί που η ιστορία, ο πολιτισμός και η φύση την έχει τοποθετήσει.

Εκεί που οφείλει επιτέλους να την θέσει και η ελληνική πολιτεία.