Ναυπλία Ενωμένη - παρουσίαση υποψήφιων δημοτικών συμβουλών

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ναυπλία Ενωμένη - παρουσίαση υποψήφιων δημοτικών συμβουλών

Απρίλιος 10, 2023 - 15:09

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

H:\Google Drive_gbobetsis\BIOGRAFIKA\photo.png

Μπομπέτσης Γιώργος

Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες, με αφορμή την ανακοίνωση των ονομάτων των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Παπαδημόπουλο, θεωρώ απαραίτητο -εν συντομία- να σας συστηθώ.

Γεννήθηκα τον Ιούνιο του 1977 στην Αθήνα και είχα την τύχη να μεγαλώσω σε έναν από τους ομορφότερους δήμους της χώρας μας, το Δήμο Ναυπλίου, όπου και θήτευσα ως μαθητής από το Δημοτικό ως και το Λύκειο. Σπούδασα στο Τμήμα Φυσικής του ΑΠΘ, ενώ από το ίδιο Τμήμα έλαβα το Μεταπτυχιακό μου Δίπλωμα στον τομέα της Ηλεκτρονικής Φυσικής (Ραδιοηλεκτρολογίας). Επίσης, είμαι κάτοχος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στον τομέα της Οργάνωσης και Διοίκησης Δημοσίων Υπηρεσιών, Δημοσίων Οργανισμών και Δημοσίων Επιχειρήσεων (Master in Public Management) από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Μάλιστα, οι σπουδές που αφορούσαν τη Δημόσια Διοίκηση αποτέλεσαν για μένα ένα ισχυρό εφαλτήριο για την ενεργό συμμετοχή μου κοινά.

Δραστηριοποιούμαι εδώ και είκοσι περίπου χρόνια στο χώρο της εκπαίδευσης (ιδιωτικής και δημόσιας), ενώ με τη σύζυγό μου Ρεγγίνα έχουμε την ευλογία να έχουμε στην οικογένειά μας εδώ και δέκα περίπου χρόνια έναν υπέροχο άνθρωπο, το γιό μας Χρήστο.

Η απόφαση για την ενεργό συμμετοχή μου στα πολιτικά δρώμενα του τόπου μας ήλθε σε μια εποχή που πιστεύω ακράδαντα ότι είναι επιτακτική η ανάγκη να «ξεριζωθεί» από την κοινή πεποίθηση των δημοτών ότι η πολιτική είναι ο χώρος δράσης ορισμένων ατόμων και ικανοποίησης συγκεκριμένων συμφερόντων, όπου οι πολλοί είναι θεατές, ουσιαστικά ματαιωμένοι, αδύναμοι και απαξιωμένοι, αποδεχόμενοι το ρόλο του παθητικού ψηφοφόρου. Αυτή την εικόνα πρέπει και μπορούμε να την αλλάξουμε.

Πιστεύουμε στους πολίτες που δε θα νιώθουν αποκλεισμένοι από τις διαδικασίες και σε μια Δημοτική Αρχή ικανή να αφουγκραστεί με ειλικρίνεια και πραγματική διάθεση τα προβλήματα που απασχολούν τους δημότες της. Μιας Δημοτικής Αρχής που θα λειτουργεί με διαφάνεια και με μοναδικό της γνώμονα τον καλό του τόπου μας. Μόνο συντεταγμένα, με όραμα, ανιδιοτελή προσφορά και μακριά από μικροπολιτικά συμφέροντα και εξυπηρετήσεις μπορούμε να μιλάμε για έναν δήμο σύγχρονο και λειτουργικό, που αναπτύσσεται και εξελίσσεται. Για έναν δήμο που θα εμπιστευόμαστε τις διαδικασίες με τις οποίες λειτουργεί. Για έναν δήμο για τον οποίο θα είμαστε περήφανοι.

Δεν περισσεύει καμία και κανένας από αυτή την προσπάθεια. Είμαστε όλοι απαραίτητοι!

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

ΓΚΟΛΕΜΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ.jpg

Γκολέμης Μανώλης

Γεννήθηκα το 1957 στο Παναρίτη Αργολίδας. Διετέλεσα πρόεδρος της κοινότητας Παναριτίου την περίοδο 1982-1986. Εργάστηκα επί 33 χρόνια στον τομέα Παραγωγής - Μεταφοράς Ενέργειας (Μεγαλόπολη - Δαλαμανάρα Άργους) και κατοικώ τα τελευταία 20 χρόνια στην Άρια.

Με επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνω αποδέχτηκα την πρόταση του Δημήτρη Παπαδημόπουλου να συμμετέχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ» στην προσπάθεια διεκδίκησης της δημοτικής αρχής του Δήμου Ναυπλιέων.

Υπόσχομαι έναν έντιμο και δίκαιο αγώνα που θα στοχεύει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, με γνώμονα την αξιοκρατία, τη διαφάνεια και τους πολίτες συμμέτοχους στις εκάστοτε δράσεις.

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ.JPG

Κεραμιδάς Βαγγέλης

Γεννήθηκα το 1956 στη Νέα Τίρυνθα. Είμαι συνταξιούχος του OTE. Ασχολούμαι με τον αθλητισμό 50 χρόνια. Είμαι παλιός πρωταθλητής και ιδρυτικό μέλος της ΓΕΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, προπονητής στη ΓΕΑ και στον ΟΙΑΚΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 25 ΧΡΟΝΙΑ. Μέλος της εθνικής ομάδας στίβου εφήβων στα 400μ. το 1976. Διεθνής κριτής κλασικού αθλητισμού, διαιτητής ποδοσφαίρου με το σήμα B΄ εθνικής, πρόεδρος του μορφωτικού και πολιτιστικού συλλόγου Νέας Τίρυνθας το 1988, θεσπίζοντας ο πρώτος τον αθλητικό δρόμο ΤΙΡΥΝΘΙΑ. Είμαι παντρεμένος με τη Σοφία Καραγιάννη, κόρη του «Πονήρη». Έχω δύο παιδιά το Μιχάλη και την Ελένη. Είμαι γιος του πρωτοψάλτη Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας Μιχαήλ Κεραμιδά. Στηρίζω το Δημήτρη Παπαδημόπουλο και τη «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ» για ένα καλύτερο και πιο ανθρώπινο Δήμο Ναυπλιέων.