Κ. Μητσοτάκης: «Λούμπεν» τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Κ. Μητσοτάκης: «Λούμπεν» τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Απρίλιος 10, 2023 - 18:00

Την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέπτεται σήμερα τη Θεσσαλονίκη. Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό FM100 ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των εργασιών για το Μετρό Θεσσαλονίκης, ενώ προανήγγειλε συνολικό πλαίσιο παρεμβάσεων για τη βορειοδυτική Θεσσαλονίκη.

«Δεν είναι δική μου δουλειά να σχολιάζω τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Επιτρέψτε μου να πω μόνο ότι μάλλον γέλιο προκάλεσαν οι κάποιες επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ, παρά εξέπεμψαν σοβαρότητα σχετικά με τη δυνατότητα του ΣΥΡΙΖΑ να πετύχει οποιαδήποτε ουσιαστική διεύρυνση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Όπως παρατήρησε, «τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ θα συμπεριλαμβάνουν τον κ. Παππά, ο οποίος είναι καταδικασμένος αμετάκλητα από το Ανώτατο Δικαστήριο, συμπεριλαμβάνουν τον κ. Πολάκη, ο οποίος είχε τεθεί εκτός ψηφοδελτίων ΣΥΡΙΖΑ μέχρι που επέστρεψε, διότι τελικά προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ τον ‘Πολακισμό’ εκφράζει, και δεν θα μπορούσε να λείπει ο κύριος εκφραστής του, καθώς και μία σειρά από άλλους υποψηφίους που τι να σας πω, περισσότερο σε ‘λούμπεν’ ψηφοδέλτια με παραπέμπουν, παρά σε ψηφοδέλτιο κόμματος το οποίο θέλει πραγματικά να διεκδικήσει τον μεσαίο χώρο και να προβάλει το κόμμα αυτό ως μία αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης».