Αργειακός Έσπερος: Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Χαρίτσης

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αργειακός Έσπερος: Έφυγε από τη ζωή ο Βασίλης Χαρίτσης

Απρίλιος 13, 2023 - 14:01

Αργειακός Έσπερος - Basketball Academy: Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε πως ο coach Βασίλης Χαρίτσης δεν βρίσκεται πια κοντά μας... Πάλεψε αρκετό καιρό με το θεριό, αλλά τελικά και οι γίγαντες λυγάνε.

Ο coach Βασίλης ήταν ένας άνθρωπος που ξυπνούσε και κοιμόταν με το μπάσκετ, λάτρευε να βρίσκει καινούρια plays, ασκήσεις και να αναλύει αγώνες. Προπονητής με πολλά χρόνια εμπειρίας σε διάφορα ηλικιακά group, αλλά και παίκτης παλαιότερα. Τίποτα δεν έλεγε στην τύχη, είχε πάντα τεκμηριωμένες απόψεις και μπορούσε να μιλάει με τις ώρες για το αγαπημένο του άθλημα.

Του άρεσε να μαθαίνει τα μυστικά του μπάσκετ στα μικρά παιδιά, γι' αυτό και μαζί με τον coach Τζίμη Ζαμάνη πήραν την απόφαση να ιδρύσουν την ακαδημία του Αργειακού Έσπερου το 2006 και από τότε, με πολύ μεράκι, αφιέρωσε και αυτός όλο του το είναι στο να χτιστεί αυτή η ακαδημία και να φτάσει στο υψηλό επίπεδο που βρίσκεται σήμερα.

Αυτό που εμείς θα του υποσχεθούμε είναι πως θα κρατήσουμε το έργο του ζωντανό με όλες μας τις δυνάμεις και θα συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία της ακαδημίας από το ίδιο σημείο που την άφησε ο ίδιος.

Συλλυπητήρια στην οικογένειά του, που φυσικά είναι και δική μας οικογένεια..

Η Εξόδιος Ακολουθία θα γίνει το Μ. Σάββατο 15-4-2023 και ώρα 12μμ στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κουρτακίου.

Καλό ταξίδι γίγαντα!