Αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ναυπλίου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ναυπλίου

Οκτώβριος 14, 2013 - 12:17

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

 Κατά την 25η  κατεπείγουσα   Συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ναυπλιέων της Tρίτης ,  08.10.2013, συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑ  1ο

Έγκριση  ηλεκτρομηχανολογικής μελέτης  του έργου «Διαμόρφωση  και λειτουργία  του παλαιού κτιρίου του Τελωνείου Ναυπλίου ως πολιτιστικού κέντρου Ναυπλίου και γραφείου Τουρισμού».
ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ

ΘΕΜΑ    2ο
Αποδοχή των όρων του συμφώνου της απόφασης  ένταξης της πράξης  « Προμήθεια απορριμματοφόρου  οχήματος τύπου πρέσας χωρητικότητας 10 κυβικών μέτρων,κάδων ανακύκλωσης απορριμμάτων χωρητικότητας 1100 Λίτρων και κομποστοποιητών  απορριμμάτων 360 λίτρων » στο χρηματοδοτικό  πρόγραμμα του πράσινου ταμείου «Αστική αναζωογόνηση 2012-2015» για το έτος 2013 στον άξονα προτεραιότητας 3 «Προστασία και ανάδειξη φυσικού  περιβάλλοντος» και εξουσιοδότηση  του κου Δημάρχου   για τις απαραίτητες ενέργειες.
ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ

ΘΕΜΑ  3ο
Τροποποίηση του προϋπολογισμού οικ. έτους 2013   για την προμήθεια  απορριμματοφόρου οχήματος τύπου πρέσας χωρητικότητας 10 κυβικών μέτρων, κάδων ανακύκλωσης απορριμμάτων χωρητικότητας 1100 λίτρων και κομποστοποιητών  απορριμμάτων 360 λίτρων
. ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ

ΘΕΜΑ  4ο
Παραλαβή του έργου : «Διάνοιξη και ασφαλτόστρωση  δρόμου από Μάνεση (Διασταύρωση  Πουλακίδας) ως δρόμο σύνδεσης αρχαιοτήτων».
ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ

ΘΕΜΑ  5ο
Περί παραχώρησης  σε κοινή χρήση   για τη δημιουργία  του προβλεπόμενου από το σχέδιο πόλης Ναυπλίου κοινόχρηστου  χώρου  που βρίσκεται  έμπροσθεν  των Ο.Τ. 205  και 206.

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ

ΘΕΜΑ  6ο
Περί   παραχώρησης στο Δήμο Ναυπλίου  και τροποποίησης  ρυμοτομικού σχεδίου πόλης Ναυπλίου στο Ο.Τ. Γ316β,Γ316,Γ309 και Γ310.
ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ

ΘΕΜΑ  7ο
Έγκριση της οικονομοτεχνικής  μελέτης  του έργου «Διαμόρφωση και λειτουργία του παλαιού κτιρίου του Τελωνείου Ναυπλίου ως πολιτιστικού κέντρου Ναυπλίου και Γραφείου Τουρισμού».
ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ

ΘΕΜΑ    8ο
Λήψη απόφασης  για  την  έκφραση  βούλησης   δημιουργίας και  λειτουργίας  υδατοδρομίου  και διαβίβαση  του  θέματος  στο  Λιμενικό  Ταμείο  για τα περαιτέρω.  
ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ

ΘΕΜΑ    9ο
Τροποποίηση  προϋπολογισμού οικ. έτους 2013.
ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ

ΘΕΜΑ    10ο
Έγκριση  προσυμφώνου  διάθεσης  των βιοαποβλήτων  του Δήμου  Ναυπλιέων  σε μονάδα κομποστοποίησης  για τις ανάγκες  υποβολής  πρότασης ολοκληρωμένης  διαχείρισης  των βιοαποβλήτων στην πρόσκληση 4.10 του ΕΠΠΕΡΑΑ
ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ

ΘΕΜΑ    11ο
Έγκριση της με αριθμό 92/2013 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ» που αφορά την 3η τροποποίηση  προυπολογισμού  οικ. έτους 2013 του Ν.Π.Δ.Δ.
ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  του Δ.Σ.

                                      ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ    ΜΠΟΥΚΟΥΡΗΣ