Διομήδης Άργους: Ήρθε η ώρα του ημιτελικού του Final Four του Κυπέλλου!

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Διομήδης Άργους: Ήρθε η ώρα του ημιτελικού του Final Four του Κυπέλλου!

Μάιος 07, 2023 - 01:20

Diomidis Handball Club: Η μεγάλη πρόκληση της εισόδου στον τελικό του Κυπέλλου Ανδρών εξιτάρει τους Λύκους που είναι αποφασισμένοι, σαν μια γροθιά, να διεκδικήσουν την πρόκριση τους με όλες τους τις δυνάμεις. Με πίστη στις δυνατότητες του και αφοσιωμένοι στα προπονητικά πλάνα ετοιμάζονται για τον Ημιτελικό της Δευτέρας 8/5 στις 15.30 με αντίπαλο τον ΑΣΕ Δούκα όπως μας δήλωσε ο Χρήστος Τσιγαρίδας:

«Η στιγμή που περιμέναμε πιο πολύ απ' όλες! Ήρθε η ώρα του ημιτελικού του Final Four του Κυπέλλου! Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα μου κατάφερε με σκληρή δουλειά να φτάσει στον στόχο της. Θα μας κάνει ακόμα πιο χαρούμενους όμως αν καταφέρουμε να βρεθούμε και στον τελικό, αφού πρώτα μπορέσουμε και περάσουμε μια πολύ δυνατή και φορμαρισμένη ομάδα όπως ο Δούκας. Οι αγώνες του κυπέλλου πάντα κρύβουν εκπλήξεις, δεν είναι τίποτα δεδομένο όπως έχουμε δει πολλές φορές. Εμείς δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας, να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και πάνω απ' όλα να πιστέψουμε στον εαυτό μας ότι μπορούμε να κάνουμε αυτό το μεγάλο βήμα και να προκριθούμε στον τελικό της διοργάνωσης. Η δύναμη των Λύκων είναι η αγέλη και είμαστε αποφασισμένοι σαν μια γροθιά να κυνηγήσουμε το όνειρο μας!»

.............................................................................

Κατά την σύσκεψη  που πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, αποφασίστηκε η μη διάθεση εισιτηρίων προς τους φιλάθλους των ομάδων, γι' αυτό παρακαλούμε τους φίλους της ομάδας μεθαύριο, Δευτέρα 8/5, να μην προσέλθουν στο γήπεδο εφόσον δεν έχουν ονομαστική πρόσκληση διότι δε θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον ημιτελικό. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

Πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης και ασφάλειας του 19ου Final Four του Κυπέλλου Ανδρών που θα διεξαχθεί (8-9/5) στο ΔΑΚ Αγίας Τριάδας Ναυπλίου.

Παρόντες ήταν εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και των τεσσάρων φιναλίστ.

Αποφασίστηκε το Final Four να είναι ειδικής διαχείρισης, δεν θα εκδοθούν εισιτήρια και η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται μόνο με προσκλήσεις και διαπιστεύσεις για τους Δημοσιογράφους.

Θα εκδοθούν για κάθε αγώνα 500 προσκλήσεις, όλες ονομαστικές με αναγραφή του Α.Δ.Τ., ώστε να υπάρξει ταυτοποίηση στις εισόδους του γηπέδου.

Αναφορικά με τους ημιτελικούς, κάθε ομάδα θα λάβει 25 προσκλήσεις και άλλες 30 αποκλειστικά για τους συγγενείς Α’ βαθμού των αθλητών και των προπονητών.

Οι υπόλοιπες προσκλήσεις θα διατεθούν από την Ομοσπονδία βάσει του πρωτοκόλλου της, ενώ θα υπάρξει η μέριμνα και για την διάθεση προσκλήσεων σε αθλητές-τριες, προπονητές και στελέχη των σωματείων χάντμπολ της ευρύτερης περιοχής.