Μεγάλη η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών στην Παιδική – Νεανική Βιβλιοθήκη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μεγάλη η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών στην Παιδική – Νεανική Βιβλιοθήκη

Οκτώβριος 18, 2013 - 12:19

Μεγάλη η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών συμπολιτών μας εχθές το απόγευμα 16 Οκτωβρίου στο χώρο της Παιδικής – Νεανικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Άργους Μυκηνών που λειτουργεί στα πλαίσια των δράσεων της ΚΕΔΑΜ.

Το διήμερο της  18ης εθελοντικής αιμοδοσίας διοργανώνει ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Αργολίδας ¨Δεσμοί Αίματος¨ σε συνεργασία με την ΚΕΔΑΜ – Παιδική & Νεανική Βιβλιοθήκη. Οι αιμοληψίες γίνονται από το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Άργους.

Στη 18η εθελοντική αιμοδοσία συμμετέχει και το Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΜΟΠ) και ο ιατρός της αιμοδοσίας ενημερώνει για την Προσέλκυση Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών και κα΄νει τη δειγματοληψία. Το ΚΕΔΜΟΠ είναι ένα κέντρο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που συστάθηκε υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με την Μονάδα Μεταμόσχευσης Αιμοποιητικών Κύτταρων του Αιματολογικού Τμήματος του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

Επειδή όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε ελπίδα, ζωή, χαμόγελο αρκεί να διαθέσουμε λίγο από τον χρόνο μας και λίγες σταγόνες αίμα, σας περιμένουμε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013 9.00πμ – 2.00μμ στην Παιδική – Νεανική Βιβλιοθήκη, που θα πραγματοποιηθεί η 2η ημέρα της εθελοντικής αιμοδοσίας.

 

                                                               Ο υπεύθυνος της Βιβλιοθήκης

                                                                                                               Νίκος Δελής