Ναύπλιο: Η ομιλία του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Μπούνου (φωτο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ναύπλιο: Η ομιλία του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Μπούνου (φωτο)

Μάιος 15, 2023 - 00:12

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Μεγάλη επιτυχία είχε η προεκλογική ομιλία του νέου υποψηφίου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Μπούνου μία εβδομάδα πριν τις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαΐου.

Πολλοί ψηφοφόροι της ΝΔ έδωσαν το παρών στην σημερινή προεκλογική συγκέντρωση, πολλοί νέοι άνθρωποι προσήλθαν για να δηλώσουν τη στήριξή τους και την εμπιστοσύνη τους στο νέο υποψήφιο βουλευτή.

Ο Γιάννης Μπούνος  ευχαρίστησε αρχικά όσους έδωσαν το παρών στην ομιλία του τονίζοντας την κρισιμότητα της φετινής εκλογικής μάχης:

«Οι εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου αποτελούν τις πλέον κρίσιμες μετά το 2009. Η χώρα μας μετά την περιπέτεια και τις οδυνηρές συνέπειες που βίωσε από την «πρώτη φορά Αριστερά» βρήκε ξανά στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη και της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας τον δρόμο προς την σταθερότητα, την οικονομική ανάπτυξη και την εθνική ασφάλεια. Είναι χρέος όλων μας και ιδιαιτέρως της νέας γενιάς να αποτελέσουμε τους θεματοφύλακες αυτών των κεκτημένων»…

Και κατέληξε:

«Σας καλώ λοιπόν στην εκλογική μάχη της 21ης Μαΐου να μου δώσετε την δυνατότητα να εκπροσωπήσω τους Αργολιδείς στον ιερό ναό της Δημοκρατίας, το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Είμαι έτοιμος με πίστη, όραμα και θέληση για δουλειά, να ανταποκριθώ στην επιλογή σας στο πρόσωπό μου και να τιμήσω την εμπιστοσύνη σας, υπηρετώντας τόσο τις αρχές τις φιλελεύθερης παράταξής μας, όσο και τις προσδοκίες τις δικιές σας.

Για μια Ελλάδα όχι επαίτη της ιστορία της, αλλά άξιο συνεχιστή της.

ΣΤΑΘΕΡΑ με τη Νέα Δημοκρατία

ΤΟΛΜΗΡΑ με τη νέα γενιά

ΜΠΡΟΣΤΑ για την Αργολίδα που αξίζουμε»

φωτογραφίες Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος