Κίνδυνος για τη λειτουργία του Νοσοκομείου Άργους

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Κίνδυνος για τη λειτουργία του Νοσοκομείου Άργους

Μάιος 30, 2023 - 19:00

Κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου την Τρίτη 30 Μαΐου, με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν για τις κρατικές δομές, όπως τα νοσοκομεία, την Αστυνομία και τα σχολεία, και το γεγονός ότι το κράτος ζητεί την αρωγή της Περιφέρειας πολύ συχνά για προβλήματα που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το ίδιο, ο κ. Δρούγκας, περιφερειακός σύμβουλος της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου», αναφέρθηκε στο πρόβλημα, ή μάλλον σε ένα από τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Άργους.

Ο κ. Δρούγκας λαμβάνοντας τον λόγο, είπε ότι το Νοσοκομείο Άργους κινδυνεύει, αφού ο ένας ακτινολόγος του μεταφέρθηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, προκειμένου να εξυπηρετήσει ανάγκες, και οι ανάγκες του Νοσοκομείου Άργους καλύπτονται με «δανεικό» ακτινολόγο από το Κιάτο, όπως επεσήμανε. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Νοσοκομείο Άργους υπηρετούσαν μέχρι πρότινος τρεις ακτινολόγοι.

Ο κ. Δρούγκας ζήτησε το Σώμα να εξαντλήσει όλα τα «θεσμικά και κομματικά μέσα», όπως είπε, για να επιλύσει το πρόβλημα.

Ο κ. Νίκας, λαμβάνοντας τον λόγο, ζήτησε να προηγηθεί έρευνα για τη διαπίστωση του προβλήματος και για να διαπιστωθούν τα πραγματικά γεγονότα, ενώ πρότεινε να συζητηθεί το θέμα την 12η Ιουνίου, ημερομηνία κατά την οποία θα συνεδριάσει εκ νέου το Περιφερειακό Συμβούλιο.