Με τη «Νέα Πελοπόννησο» υποψήφιος ο Μεσσήνιος Λυκούργος Καρολεμέας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Με τη «Νέα Πελοπόννησο» υποψήφιος ο Μεσσήνιος Λυκούργος Καρολεμέας

Ιούνιος 19, 2023 - 17:00

Υποδεχόμαστε με ιδιαίτερη χαρά στη «Νέα Πελοπόννησο» τον δυναμικό Μεσσήνιο ενεργό πολίτη και επιχειρηματία κ. Λυκούργο Καρολεμέα με καταγωγή από την Καστανέα του Δήμου Δυτικής Μάνης. 

Ο Λυκούργος Καρολεμέας είναι ένας νέος άνθρωπος γνωστός για την επιτυχημένη επαγγελματική του πορεία, ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου «bookmark» στο κέντρο της Καλαμάτας.

Παράλληλα δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης και στον εμπορικό κλάδο.

Με την εμπειρία του, τη γνώση του και τη διάθεση προσφοράς του, που μέχρι σήμερα την έχει αποδείξει σε τομείς, όπως ο αθλητισμός και ο εθελοντισμός, θα συμβάλει καθοριστικά στην ενίσχυση δράσεων επιχειρηματικότητας και των παραγωγικών κλάδων στη Μεσσηνία και στην Πελοπόννησο.

Με την ένταξη στη «Νέα Πελοπόννησο» και του Λυκούργου Καρολεμέα, η παράταξή μας ανανεώνεται και ισχυροποιείται.

Η «Νέα Πελοπόννησος» αφουγκράζεται την ίδια την κοινωνία και με τα έμπειρα, καθώς και με τα νέα στελέχη της, παρουσιάζει μια αξιόπιστη και δημιουργική πρόταση ανάπτυξης, υπογράφοντας ένα νέο συμβόλαιο εμπιστοσύνης με τους πολίτες της Πελοποννήσου».  
Λυκούργος Καρολεμέας: «Στην απόφασή μου να διεκδικήσω την ψήφο των συμπολιτών μου στις επικείμενες εκλογές με οδήγησε η αγάπη μου για τη Μεσσηνία και για τους συμπολίτες μου.
Συμπορεύομαι και συστρατεύομαι με τον Πέτρο Τατούλη και τη «Νέα Πελοπόννησο», μια πραγματικά ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική παράταξη, για να ενώσω και εγώ τις δυνάμεις μου για μια Περιφέρεια της Δημιουργίας και της Ανάπτυξης.

Πιστεύω πως με τη μέχρι σήμερα επαγγελματική μου και κοινωνική μου παρουσία έχω αποδείξει ότι οι πολίτες της Μεσσηνίας μπορούν να με εμπιστευτούν.

Όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε ένα κλίμα εμπιστοσύνης και προοπτικής που θα δώσει νέες ευκαιρίες για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου, αναδεικνύοντας τα συγκριτικά και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του τόπου μας.

Νιώθω μεγάλη χαρά και ευθύνη που θα συστρατευτώ με τον Πέτρο Τατούλη και τα έμπειρα στελέχη της «Νέας Πελοποννήσου» και θα ενταχθώ και εγώ σε μια μεγάλη ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική παράταξη, που μοναδικό της στόχο έχει να υπηρετεί τους πολίτες και να συμβάλλει με κάθε τρόπο στην επίλυση των προβλημάτων τους».