Η Πολυξένη Παπασπυροπούλου υποψήφια με τον Γιάννη Μαλτέζο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Η Πολυξένη Παπασπυροπούλου υποψήφια με τον Γιάννη Μαλτέζο

Ιούνιος 20, 2023 - 14:08

Μια δημοτική αρχή που τιμωρεί τον πολιτισμό δεν μπορεί παρά να είναι βάρβαρη.

Μια απόφαση της δημοτικής πλειοψηφίας η οποία δεν μας εκπλήσσει, παίρνει πίσω τον χώρο που είχε παραχωρήσει στον πολιτιστικό όμιλο γυναικών Λάλουκα " Αμυμώνη". Το πρόβλημα του απερχόμενου Δημάρχου είναι ότι κάποιες εκ των κυρίων κατέρχονται με άλλους συνδυασμούς στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Καταγγέλουμε την αντιδημοκρατική του συμπεριφορά, την ιδιοκτησιακή σχέση που έχει με την περιουσία του Δήμου και δηλώνουμε την συμπαράσταση μας στις κυρίες που παράγουν πολιτισμό.

Μετά από αυτές τις πρακτικές αποφάσισε να έρθει  ΜΑΖΙ  ΜΑΣ και η Πολυξένη Παπασπυροπούλου του Κωνσταντίνου και της Μαρίας.

Η Πόλυ γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λάλουκα. Είναι παντρεμένη με τον Αναστάσιο Αθηνιό και μητέρα δύο παιδιών. Είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου “Αμυμώνη”, εκλεγμένη γραμματέας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου. Ενδιαφέρεται για το χωριό της, το Σύλλογο και την πολιστιστική κληρονομιά του τόπου της.

Δε δέχεται παρεμβάσεις, επεμβάσεις και είναι κόντρα στη μικροπολιτική και τη χυδαιότητα. Για αυτούς τους λόγους επέλεξε την “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ”  και τους ανθρώπους της.

Η “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ”  μεγαλώνει και ισχυροποιείται !

Καλό Αγώνα και με τη νίκη !