Μήνυμα για ισχυρή αυτοδυναμία της ΝΔ από Σόνια Τάνταρου Κρίγγου και Γιάννη Μπούνο σε Αγία Τριάδα και Τίρυνθα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μήνυμα για ισχυρή αυτοδυναμία της ΝΔ από Σόνια Τάνταρου Κρίγγου και Γιάννη Μπούνο σε Αγία Τριάδα και Τίρυνθα

Ιούνιος 20, 2023 - 22:07

Σε Αγία Τριάδα και Νέα Τίρυνθα περιόδευσαν σήμερα οι υποψήφιοι Βουλευτές Αργολίδας με την Νέα Δημοκρατία Σόνια Τάνταρου- Κρίγγου και Γιάννης Μπούνος.

Επισκέφθηκαν καταστήματα και επιχειρήσεις της περιοχής ενημερώνοντας τους κατοίκους για το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως επισήμαναν « Η Νέα Δημοκρατία έχει ένα ολοκληρωμένο και στοχευμένο πρόγραμμα που δεσμεύεται ότι θα υλοποιήσει πλήρως.

Στόχος της να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των πολιτών και να δημιουργήσει μια Ελλάδα Ισχυρή που δεν αφήνει κανέναν πίσω.

Τα προβλήματα των πολιτών δεν έχουν χρώμα , δεν είναι ούτε μπλε, ούτε πράσινα ή κόκκινα, αλλά είναι ο μόνος αντίπαλος για τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και με αυτά θα παλέψει την επόμενη μέρα των εκλογών.

Για αυτό είναι σημαντικό να λάβει ισχυρή εντολή στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, για να μπορέσουμε να προχωράμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά. Κάλεσαν επίσης τους κατοίκους να δώσουν μεγαλύτερη στήριξη στη Νέα Δημοκρατία γιατί έτσι θα μπορέσει και η Αργολίδα να βγει ακόμα πιο δυνατή από αυτή την εκλογική διαδικασία έχοντας ακόμα πιο ισχυρή εκπροσώπηση στην επόμενη Βουλή.»