Ο Τάκης Στεφάνου υποψήφιος του συνδυασμού ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Τάκης Στεφάνου υποψήφιος του συνδυασμού ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ

Ιούνιος 22, 2023 - 14:52

Στεφάνου Τάκης

Γεννήθηκα στο Ναύπλιο το 1961, όπου έζησα μέχρι την ηλικία που, για τις σπουδές μου έπρεπε να μετακινηθώ στην Αθήνα. Εκεί ξεκίνησα και την επαγγελματική μου σταδιοδρομία, έως το 1999 που αποφάσισα να ξαναγυρίσω οριστικά στην γενέτειρα πόλη μου, όπου και ζω με την οικογένειά μου, αναζητώντας μια πιο βιώσιμη και ανθρώπινη καθημερινότητα.

Σπούδασα ηλεκτρονικός δικτύων υπολογιστών και διορίστηκα στον ΟΤΕ, απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκα. Από νεαρή ηλικία εκτέθηκα στα κοινά, έχοντας πάντα το θάρρος της γνώμης μου, ξεκινώντας την συνδικαλιστική μου δράση από την συμμετοχή μου στα Πρωτοβάθμια Σωματεία του εργασιακού μου χώρου και καταλήγοντας ως εκλεγμένο μέλος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις Τηλεπικοινωνίες.

Παράλληλα, ασχολήθηκα ενεργά με τον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού συμμετέχοντας επί σειρά ετών ως μηχανικός αγωνιστικών ομάδων και αργότερα αναπαλαιώνοντας ιστορικές μοτοσυκλέτες και ανακατασκευάζοντας ιστορικά αυτοκίνητα. Σήμερα διατελώ μέλος του Δ.Σ. του AC3 (αργολική λέσχη ιστορικού αυτοκινήτου).

Σε όλες μου τις κοινωνικές δράσεις είχα ως γνώμονα την ειλικρίνεια, το αίσθημα δικαίου και την ανάγκη της προσφοράς με αμεροληψία και ανιδιοτέλεια. Μοιράστηκα πολλές φορές τις απόψεις μου με τον φίλο και υποψήφιο Δήμαρχο, Δημήτρη Παπαδημόπουλο, και με ευαισθητοποίησε ιδιαίτερα η ακεραιότητά του, η αμεσότητα που τον χαρακτηρίζει και η επιμονή του στη χάραξη μιας νέας πορείας για την πόλη, μέσω μιας συλλογικής προσπάθειας όπου ο καθένας καλείται να προσφέρει στο βαθμό που του αναλογεί. Αποδέχτηκα λοιπόν την τιμή που μου έκανε με την πρότασή του και δεσμεύομαι να αγωνιστώ στο πλευρό του μέχρι να αποδείξουμε ότι η ΝΑΥΠΛΙΑ όταν είναι ΕΝΩΜΕΝΗ μπορεί και αξίζει να μπει σε μια νέα περίοδο ανάπτυξης με ανθρωποκεντρικό και συμμετοχικό χαρακτήρα, υπηρετώντας το κοινό συμφέρον.

#nafpliaenomeni

#dimitriopapadimopoulo