Τσίπρας: Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των μελών του κόμματος

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τσίπρας: Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των μελών του κόμματος

Ιούνιος 25, 2023 - 23:00

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας λίγο πριν από τις 22:00 την Κυριακή, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα είπε ότι ασφαλώς το εκλογικό αποτέλεσμα είναι αρνητικό για το κόμμα του, αλλά κυρίως είναι αρνητικό για την κοινωνία και τη Δημοκρατία.

Ο κ. Τσίπρας ευχαρίστησε τους πολίτες που ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για ήττα του κόμματος, ενώ αναφέρθηκε στην αρνητική εξέλιξη του αποτελέσματος για την κοινωνία με βάση τα αποτελέσματα εκλογών 2023, «με την άνοδο της ακροδεξιάς σε συνδυασμό με τη δεξιά Μητσοτάκη».

Να σταθούμε στο ύψος του ρόλου μας, παρά την ήττα. Να ασκήσουμε αποφασιστική προγραμματική αντιπολίτευση.

Συμπλήρωσε, μάλιστα: «Πρέπει να προχωρήσουμε στις απαραίτητες τομές, για να ανοίξει σύντομα ένας καινούριος κύκλος. Για να αντιμετωπίσουμε τους ορατούς κινδύνους για τη δημοκρατία. Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ αναλαμβάνει από σήμερα τις ευθύνες που του αναθέτει η λαϊκή ψήφος. Θα βάλουμε μπροστά τις διεργασίες για να πάρουμε τις αποφάσεις».

«Πρώτος εγώ θα θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των μελών του κόμματος», είπε, τέλος, ο κ. Τσίπρας, υποδηλώνοντας ότι θα τεθεί θέμα ηγεσίας στο κόμμα, και, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, ως τις Ευρωεκλογές υπάρχει περιθώριο, δηλαδή ένας χρόνος.