Μητσοτάκης: Αναμενόμενη η παραίτηση Τσίπρα ύστερα από τρεις ήττες

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μητσοτάκης: Αναμενόμενη η παραίτηση Τσίπρα ύστερα από τρεις ήττες

Ιούνιος 29, 2023 - 18:00

«Πρόκειται για μια αναμενόμενη απόφαση μετά από τρεις συντριπτικές ήττες που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος προσωπικά», επισήμανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα.

«Θεωρώ ότι ήταν μία αναμενόμενη απόφαση μετά από τρεις συντριπτικές ήττες που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας προσωπικά σε εθνικές εκλογές. Από κει και πέρα επιτρέψτε μου μία μόνο ευρύτερη τοποθέτηση. Θεωρώ ότι με την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα κλείνει ένας ευρύτερος κύκλος, δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από τις Βρυξέλλες, κληθείς να σχολιάσει την απόφαση του κ. Τσίπρα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα κόμμα που τα τελευταία χρόνια και στη κυβέρνηση και στην αντιπολίτευση, ταυτίστηκε με την τοξικότητα, με τον διχαστικό λόγο αλλά και με την εκκωφαντική αναποτελεσματικότητα όταν κλήθηκε να διαχειριστεί τις τύχες του τόπου», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.

«Τα κόμματα πρέπει να ενώνουν τους πολίτες και να προτείνουν πρώτα και πάνω απ΄ όλα ρεαλιστικές, κοστολογημένες και εφαρμόσιμες λύσεις για τα προβλήματα των πολιτών. Σε αυτό τον δρόμο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πορεύθηκε ποτέ. Ελπίζω να τον βρει. Του το εύχομαι ειλικρινά», καταλήγει ο πρωθυπουργός.