Αυτοδιοικητικές: «Θρίλερ» στην Περιφέρεια Πελοποννήσου - Ο «επιμένων» νικά;

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αυτοδιοικητικές: «Θρίλερ» στην Περιφέρεια Πελοποννήσου - Ο «επιμένων» νικά;

Ιούλιος 05, 2023 - 22:00

Σε «θρίλερ» εξελίσσεται η «μάχη» στη Νέα Δημοκρατία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές που αφορούν στον περιφερειακό θώκο.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της, αφού πανελλαδικά ο Τύπος ασχολείται με το ποιος θα λάβει το χρίσμα του κυβερνώντος κόμματος για τις περιφερειακές εκλογές.

Οι τελευταίες πληροφορίες που αφήνονται να διαρρεύσουν από το περιβάλλον του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, αναφέρουν ότι ο ίδιος εμμένει στη δήλωσή του να κατεβεί υποψήφιος, εφόσον, όπως λένε, το κόμμα θα στηρίξει τους εν ενεργεία περιφερειάρχες.

Ο «επιμένων» νικά;

Από την άλλη πλευρά, στο περιβάλλον του Κώστα Βλάση, το όνομα του οποίου «έπαιζε δυνατά» όλο το προηγούμενο διάστημα, επικρατεί... σιγή ασυρμάτου. Αναμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει κάποια αντίδραση ή όχι.

Από την... τρίτη πλευρά, εκείνη του στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά κ. Πτωχού, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει σηκώσει το τηλέφωνο και έχει βγει... προς άγραν υποψηφίων συμβούλων.

Όλοι σε θέσεις μάχης.

Πάντως, καλό θα ήταν το κυβερνών κόμμα να μην καθυστερήσει περαιτέρω την ανακοίνωση της υποψηφιότητας, διότι όλη αυτή η... εξαιρετικά ζωηρή συζήτηση και τα παρελκόμενά της δεν ωφελούν.