Βόλεϊ-Νίκη του ΓΣΑ και πρόκριση στο final-four

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Βόλεϊ-Νίκη του ΓΣΑ και πρόκριση στο final-four

Νοέμβριος 06, 2013 - 08:17

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Παίζοντας κατά διαστήματα καλό βόλεϊ η ομάδα του Γ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ κέρδισε στο ντέρμπι κορυφής την ομάδα της ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ με σκορ 3-1(25-23,19-25,25-18,25-14) και βρίσκεται μόνη πρώτη στη κορυφή του ομίλου για το πρωτάθλημα νεανίδων περιφέρειας Πελοποννήσου.Μία αγωνιστική πριν το τέλος έχει εξασφαλίσει την 1η θέση του ομίλου και την συμμετοχή της στο FINAL-FOUR του πρωταθλήματος ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ελπίζοντας στη κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.
    Στο 1ο σετ ο ΓΣΑ ξεκίνησε πολύ άσχημα και η ομάδα της Κορίνθου προηγήθηκε 12-7,πιέζοντας από το σερβίς και μειώνοντας τα λάθη πέρασε μπροστά στο σκορ και μέχρι το τέλος του σετ κράτησε τη πρωτοπορεία (25-23).Στο 2ο σετ οι ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκορ και στο τέλος το κατέκτησε η ομάδα της Κορίνθου(25-19).Στο 3ο και 4ο σετ ο ΓΣΕ ανέβασε πολύ την απόδοσή της και τα κέρδισε σχετικά εύκολα(25-18,25-14).

Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την πρωτιά στον όμιλο και καλή συνέχεια!

ΓΣ ΑΡΓΟΥΣ(Μπούκουρας Γ.): Μπριρλαντεάνου Τάνια,Καραμούντζου Κων/να,Νικολίτσα Μαρία,Χιόνη Ανασταία, Παπασπυροπούλου Κατερίνα,Παναγιωτοπούλου Μιμίκα,Μπούκουρα Δώρα(L),Κατσίρη Αγγελική,Πετσέλη Κατερίνα,      Ιωάννου Κων/να,Παναγιωτοπούλου Κων/να,Σιαμπλή Κατερίνα.

ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ(ΒατουσιάδηΓ.): Βλάχου Μαρία,Αλατζάκη Κων/να,Τσέλικα Μαρία,Παπαδοπούλου Ελ.,Πετροπούλου Κων/να,Μπολέτη Μαρία,Αγγιστριώτη(L) Μαρία,Βλάχου Σταμ(L).,Δρούγκα Μαρ.,Νούλα Βασ.,Καραβούλη Αγγ.,Τσετσώνη Αγγ.