Νίκα στηρίζουν οι αντιπεριφερειάρχες - Τι ειπώθηκε στη συνάντηση με κυβερνητικούς παράγοντες

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Νίκα στηρίζουν οι αντιπεριφερειάρχες - Τι ειπώθηκε στη συνάντηση με κυβερνητικούς παράγοντες

Ιούλιος 08, 2023 - 11:00

Οι πέντε χωρικοί αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Πελοποννήσου και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Λαμπρόπουλου είχαν χθες, όπως είχαμε γράψει, συνάντηση με υψηλόβαθμα στελέχη του Μαξίμου με θέμα τη «γαλάζια» υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Όπως φαίνεται, το Μαξίμου επιμένει στην υποψηφιότητα Πτωχού, του στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, και οι χωρικοί αντιπεριφερειάρχες επιμένουν στη στήριξη Νίκα, που δεν έχει αποσύρει την υποψηφιότητά του, την οποία είχε ανακοινώσει ο ίδιος στις 21 Μαΐου, από το εκλογικό κέντρο όπου πήγε να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Η συνάντηση έγινε στο πρωθυπουργικό γραφείο, χωρίς την παρουσία Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Γιάννης Μπρατάκος, Παύλος Μαρινάκης, Θανάσης Νέζης διαμήνυσαν ότι είναι ειλημμένη η απόφαση της ΝΔ  για την υποψηφιότητα του Δημήτρη Πτωχού, καθώς αυτός σηματοδοτεί τη «νέα εποχή» για την Πελοπόννησο.

Οι αντιπεφερειάρχες, πάντως, εμμένουν στην απόφασή τους να στηρίξουν Νίκα, υπογραμμίζοντας ότι σε άλλη περίπτωση, θα επωφεληθεί η υποψηφιότητα Πέτρου Τατούλη και η Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν θα «βαφτεί μπλε».

Θα υποχωρήσει ο Νίκας; Θα παρέμβει «πυροσβεστικά» ο Μητσοτάκης; Αναμένουμε τις εξελίξεις.