Έβρος: Τούρκος χτύπησε με λοστό και πάτησε με το αυτοκίνητο 57χρονο πατέρα τριών παιδιών

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Έβρος: Τούρκος χτύπησε με λοστό και πάτησε με το αυτοκίνητο 57χρονο πατέρα τριών παιδιών

Ιούλιος 11, 2023 - 10:00

Την τελευταία του πνοή άφησε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης το πρωί της Δευτέρας 10 Ιουλίου ένας 57χρονος αγρότης από τη Γεμιστή Φερών, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα την Παρασκευή από έναν 33χρονο Τούρκο μετανάστη.

Ο 57χρονος, καθώς επέστρεφε την Παρασκευή στο χωριό του μέσω Εγνατίας, εγκλωβίστηκε στην κίνηση προς το τελωνείο των Κήπων και εκεί φέρεται να ενεπλάκη σε λογομαχία με τον 33χρονο Τούρκο για την προτεραιότητα στην ουρά των αυτοκινήτων προς την Τουρκία. Τότε ο δεύτερος χτύπησε τον αγρότη με λοστό και στη συνέχεια τον παρέσυρε με το αυτοκίνητό του.

Ο αγρότης νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, όπου την Κυριακή έγινε γνωστό ότι ήταν πλέον κλινικά νεκρός, σε μη αναστρέψιμη κατάσταση, και στη συνέχεια, χθες, ανακοινώθηκε ο θάνατός του.

Το αυτοκίνητο του 33χρονου Τούρκου, κατοίκου Γαλλίας, κατασχέθηκε, ενώ ο ίδιος συνελήφθη και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης. Σήμερα Τρίτη αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή Αλεξανδρούπολης, με την κατηγορία να έχει πλέον μετατραπεί σε ανθρωποκτονία από πρόθεση.