Ο Παναγιώτης Καμπόσος υποψήφιος με τον Γιάννη Μαλτέζο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Παναγιώτης Καμπόσος υποψήφιος με τον Γιάννη Μαλτέζο

Ιούλιος 15, 2023 - 19:25

Ο Παναγιώτης Καμπόσος του Δημητρίου  ήταν ένας από τους 50 πρώτους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, που εντάχθηκαν στην “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ” την 03.02.2023.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Λίμνες. Είναι  απόφοιτος  της Ιατρικής Σχολής Αθηνών με ειδίκευση στη Γενική Ιατρική και μετεκπαίδευση στην Επείγουσα Προ-νοσοκομειακή Ιατρική καθώς και στη Διαχείριση γήρανσης και χρόνιων νοσημάτων (Μεταπτυχιακό του Ε.Α.Π και της Ιατρικής Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας). 

Από το 2003 υπηρετεί ως Ιατρός ΕΣΥ και από το 2017 κατέχει το βαθμό του Διευθυντή ΕΣΥ. Μέχρι και την 07/12/2022 ήταν υπεύθυνος της Επιστημονικής Λειτουργίας στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού, ενώ από 01.01.2023 είναι πρώτος τακτικός εισηγητής του Συμβουλίου Αξιολόγησης για την ειδικότητα της Γενικής Ιατρικής στην Αργολίδα. 

Πάντοτε τον ενδιέφερε η συμμετοχή στα κοινά,  γι’ αυτό το 2014 έλαβε μέρος στις δημοτικές εκλογές και  εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο μας. Είναι εκλεγμένο μέλος  στο Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας από τον Οκτώβριο του 2022 μέχρι και σήμερα. Έχει διατελέσει για 17 χρόνια μέλος αλλά και πρόεδρος μέχρι το 2016 του Μορφωτικού Συλλόγου Λιμνών. Τέλος ήταν εκλεγμένο μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Ναυπλίου, ως εκπρόσωπος των επιμελητών Α’ κατά  τη διετία 2013-2014.

Πήρε την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ να συνταχτεί μαζί μας καθώς θεωρεί ότι πρέπει τα προβλήματα του Δήμου Άργους Μυκηνών να αντιμετωπιστούν με επιστημονική γνώση, από ανθρώπους που ξέρουν να εργάζονται και να προσπαθούν. Η αγάπη του για τα κοινά αλλά και το ενδιαφέρον του για την ιδιαίτερη πατρίδα του, τις Λίμνες τον κάνει να ελπίζει στο καλύτερο αύριο που εξασφαλίζει η νέα δημοτική αρχή.