Η Παναγιώτα Μαρίνη - Αλεξοπούλου υποψήφια με τον Γιάννη Μαλτέζο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Η Παναγιώτα Μαρίνη - Αλεξοπούλου υποψήφια με τον Γιάννη Μαλτέζο

Ιούλιος 18, 2023 - 01:29

Η Παναγιώτα (Πέπυ)  Μαρίνη - Αλεξοπούλου ήταν μία από τους 50 πρώτους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους,  που εντάχθηκαν  στην “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ” την 03.02.2023.

Γεννήθηκε και κατοικεί μόνιμα στο Κιβέρι Αργολίδας. Είναι παντρεμένη κι έχει αποκτήσει μία κόρη και σε λίγους μήνες κι υιό !!

Είναι αριστούχος απόφοιτος της Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου του τμήματος της Σπάρτης. Κατέχει πτυχία άριστης γνώσης της Αγγλικής γλώσσας, καθώς και κρατικό πιστοποιητικό γνώσης και χειρισμού Η/Υ.

Τα τελευταία τρία χρόνια, εργάζεται ως νοσηλεύτρια στις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Έχει εργαστεί ως νοσηλεύτρια σε δημόσιο νοσοκομείο της Αγγλίας (NHS) στην περιοχή του West Sussex. Επιπλέον, έχει διατελέσει διδάσκουσα ενηλίκων στο Ι.Ε.Κ Νέας Τίρυνθας στις ειδικότητες της Φυσικοθεραπείας και των Φυλάκων Μουσείων κι Αρχαιολογικών Χώρων.

Έχει ασχοληθεί με ατομικά κι ομαδικά αθλήματα από την παιδική της ηλικία, καθώς και με χορούς κι είναι πλέον μαθήτρια κλασικού πιάνου στο Δημοτικό Ωδείο Άργους.

Επέλεξε να ενταχθεί στην οικογένεια της ΄΄ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ΄΄ με σκοπό την ενεργή συμμετοχή της στα κοινά του δήμου μας, ώστε να φέρει μία νέα πνοή κι ιδέες στους τομείς των αθλητικών εγκαταστάσεων και της τουριστικής και πολιτιστικής αναβάθμισης του τόπου μας.

Καλό Αγώνα και με τη νίκη !