Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ 'Αργους Μυκηνών: Πάμε με τον Πέτρο Θωμόπουλο στον Δήμο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ 'Αργους Μυκηνών: Πάμε με τον Πέτρο Θωμόπουλο στον Δήμο

Ιούλιος 19, 2023 - 13:42

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη αλλά παράλληλα πρέπει να έχει ιδεολογική τοποθέτηση και πρόταγμα για τον τόπο.

Το ΠΑΣΟΚ, ιστορικά, εξέλιξε την αυτοδιοίκηση με όλες τις μεγάλες νομοθετικές αλλαγές που ψηφίσθηκαν επί των ημερών του, εξελίσσοντας τις τοπικές κοινότητες σε Καποδιστριακούς Δήμους με τον Ν.2539/1997 (Νόμος Καποδίστρια) επί κυβερνήσεως Κ.Σημίτη και εν συνεχεία το 2010 μετεξελίσσοντας τους Καποδιστριακούς Δήμους σε Καλλικρατικούς με τον Ν.3852/2010 επί κυβερνήσεως Γ. Α. Παπανδρέου.

Έτσι και τώρα σε αυτή την κρίσιμη καμπή για την παράταξη, οι αρχές και οι αξίες του Κινήματος πρέπει να ακουστούν στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σε αυτό το πλαίσιο η Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝ κατόπιν συνεδρίασης του οργάνου της συντονιστικής επιτροπής  ,εξέτασε τις υποψηφιότητες των δημοτικών παρατάξεων και το προγραμματικό τους πλαίσιο για το Δήμο Άργους-Μυκηνών.

Καλούμε λοιπόν τα μέλη μας και τους προοδευτικούς πολίτες να συμμετέχουν ενεργά και να συνδράμουν στον αγώνα του υπ.δημάρχου Πέτρου Θωμόπουλου και της παράταξης ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ για μια ισχυρή τοπική αυτοδιοίκηση, που θα αποτελέσει ανάχωμα στις συντηρητικές πολιτικές και θα ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στο μέλλον.

Η Συντονιστική Επιτροπή της Τοπικής Οργάνωσης Δήμου Άργους-Μυκηνών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής