Η Κόλλια Παναγιώτα υποψήφια στο Αραχναίο με τον Κων/νο Μάκαρη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Η Κόλλια Παναγιώτα υποψήφια στο Αραχναίο με τον Κων/νο Μάκαρη

Ιούλιος 20, 2023 - 12:30

Πέμπτη υποψηφιότητα στο Αραχναίο η Κόλλια Παναγιώτα μαζί με τον Κων/νο Μάκαρη

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
  Είμαι γέννημα θρέμμα της ορεινής Δημοτικής Κοινότητας του ΑΡΑΧΝΑΙΟΥ. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και συγκεκριμένα ασκώ την κομμωτική  τέχνη.

 Αγωνιώ καθημερινά όπως και οι άλλοι συντοπίτες μου για τα χάλια που παρουσιάζει το ΑΡΑΧΝΑΙΟ.

Οδικό δίκτυο δεν υπάρχει για αυτό και στην ουσία είμαστε αποκλεισμένοι και από όμορες περιοχές. Τα πολιτιστικά δρόμενα του Δήμου μας δεν ακουμπούν ούτε κατ΄ ελάχιστο την περιοχή μας.

Για την Δημοτική Αρχή είμαστε πολίτες δεύτερης και τρίτης κατηγορίας για αυτό και η ποιότητα της ζωής μας είναι μηδενική. Αυτό άλλωστε έχει και σαν αποτέλεσμα οι νέες γενιές να εγκαταλείπουν το ΑΡΑΧΝΑΙΟ.

Σε  τρεις μήνες περίπου έχουμε τις Αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο μόνος τρόπος για να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα που προανέφερα είναι μέσα από Δημοκρατικές διαδικασίες, όπως είναι οι εκλογές. Δηλαδή δια της ψήφου.

Για αυτό και είχα αποφασίσει από πολύ καιρό να ασχοληθώ ενεργά στην Δημοτική κοινότητα Αραχναίου που αγαπώ. Δεν είχα μόνο κατασταλάξει με ποιόν υποψήφιο θα έκανα αυτό το εγχείρημα. Γνώρισα όμως από κοντά τον τελευταίο καιρό έναν υποψήφιο Δήμαρχο και συγκεκριμένα τον κ. Κων/νο Μάκαρη, ο οποίος πραγματικά με κέρδισε αναλύοντάς μου όλο το πλάνο που έχει φτιάξει και για την κοινότητά μου αλλά και για ολόκληρο τον ΔΗΜΟ. Καινοτόμες πραγματικά ιδέες, εύκολα υλοποιήσιμες που πραγματικά θα αλλάξουν την καθημερινότητά μας και θα δώσουν ώθηση για ανάπτυξη στην περιοχή μας.

  Θα είμαι λοιπόν υποψήφια στις Αυτοδιοικητικές εκλογές που έρχονται με το ψηφοδέλτιο του κ. Κων/νου Μάκαρη στο ΑΡΑΧΝΑΙΟ.

ΚΟΛΛΙΑ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ