Συλλήψεις για όπλα, ναρκωτικά και κλοπή στη Μεσσηνία

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συλλήψεις για όπλα, ναρκωτικά και κλοπή στη Μεσσηνία

Ιούλιος 21, 2023 - 20:00

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, χθες (20.7.2023) το βράδυ, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, -2- ημεδαποί, ηλικίας 20 και 23, ετών, αντίστοιχα, γιατί επέβαιναν σε όχημα και κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία του 23χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -26- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Τέλος, όπως προέκυψε, ο 23χρονος στερούταν άδεια ικανότητας οδήγησης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα

Συνελήφθη, χθες (20.7.2023) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, πιστόλι, -2- γεμιστήρες και -11- φυσίγγια.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (20.7.2023) το απόγευμα, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 83χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι και μικροποσότητα κάνναβης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (20.7.2023) το βράδυ, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 20χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθη, χθες (20.7.2023) το απόγευμα, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 67χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, μία (1) περίπτωση κλοπής σε αγρόκτημα, που έγινε την 17.7.2023 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 38χρονου ημεδαπού, για κλοπή.