Περιφέρεια Πελοποννήσου: Ανακοινώσεις από τη μία, αναμονή από την άλλη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Ανακοινώσεις από τη μία, αναμονή από την άλλη

Ιούλιος 26, 2023 - 22:00

Πριν αλέκτορα φωνήσαι, αναβλήθηκε για δεύτερη φορά η παρουσίαση του Δημήτρη Πτωχού στη Μεσσήνη, παρουσία Κυριάκου Μητσοτάκη και Αντώνη Σαμαρά, λόγω του τριήμερου πένθους στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Εν πάση περιπτώσει, η πολυαναμενόμενη «περιφορά» του Δημήτρη Πτωχού στην Πελοπόννησο θα ξεκινήσει μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Και ενώ συμβαίνουν αυτά, οι μηχανές στην Αρκαδία έχουν ήδη ζεσταθεί για τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τον εκλεκτό του Σαμαρά και του Μητσοτάκη, καθώς η ΝΔ θέλει ισχυρό ψηφοδέλτιο στον Νομό μας. Όπως μαθαίνουμε, ο κ. Πτωχός έχει προσωπικές επαφές και στην Αρκαδία αλλά και σε όλους τους Νομούς της Περιφέρειας.

Έτσι, τα ονόματα που ακούγονται, εκτός των Μανώλη Σκαντζού και Χρήστου Λαμπρόπουλου, είναι των Παναγιώτη Βαλασόπουλου, Κώστα Μανδρώνη, αλλά και του Γιώργου Λυτρίβη.

Ενώ στο τραπέζι έχει πέσει και το όνομα του Κωνσταντίνου Μπεντεβή, μετά τη συμμετοχή του στις βουλευτικές εκλογές.

Πάντως, το επιτελείο που ασχολείται με την κατάρτιση των ψηφοδελτίων του Δημήτρη Πτωχού φαίνεται να... υπολογίζει τον Πέτρο Τατούλη, ο οποίος εργάζεται μεθοδικά ανακοινώνει υποψηφιότητες σε όλους τους Νομούς, ενώ σε κάθε ευκαιρία τονίζει τον ακομμάτιστο και ανεξάρτητο χαρακτήρα της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος». Στην Αρκαδία, οι υποψηφιότητες Πραχαλιά, Παπασταματάκη και Μπακούρη θεωρούνται δυνατές, ενώ μεγάλο ερωτηματικό παραμένει το τι θα κάνει ο Βαγγέλης Γιαννακούρας.

Το θα κάνει το ΠαΣοΚ - Κίνημα Αλλαγής; Το όνομα της Κατερίνας Ταγαρά παίζει έντονα, αλλά έντονα ακούγεται και το όνομα του Γιάννη Μανιάτη.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, δε.. Σιγή ιχθύος.

Πάντως, οι πολίτες της Πελοποννήσου αναμένουν να ακούσουν τη φωνή του υποψηφίου της Νέας Δημοκρατίας. Ο κ. Πτωχός δεν έχει σχέση με την αυτοδιοίκηση, έχει συνηθίσει να εργάζεται αθόρυβα και βέβαιον είναι ότι θα χρειαστεί αρκετή καθοδήγηση από τους άλλους «στρατιώτες» της γαλάζιας παράταξης.

Για να φτάσουμε, όμως, σε παρουσιάσεις και ανακοινώσεις, πρέπει να επιστρέψουμε στην... κανονικότητα, μακριά από καύσωνες και πυρκαγιές.