Παναγιώτης Παπαϊωάννου: Καθαρές κουβέντες, υπεύθυνες λύσεις

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Παναγιώτης Παπαϊωάννου: Καθαρές κουβέντες, υπεύθυνες λύσεις

Ιούλιος 28, 2023 - 13:53

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε την Πέμπτη 27 Ιουλίου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του SUPER TV ο επικεφαλής της παράταξης ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Παναγιώτης Παπαϊωάννου, παρουσιάζοντας ορισμένα από τα σημεία του προγράμματος, που ήδη προκαλεί αίσθηση με την πληρότητα και την ουσία του.

«Είμαστε άνθρωποι της κοινωνίας, άτομα δημιουργικά, με μεγάλη εμπειρία, πολλές γνώσεις και κυρίως υψηλή αίσθηση του καθήκοντος και της προσφοράς. Το πρόγραμμά μάς έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των πολιτών και όχι το κέρδος των κάθε λογής συμφερόντων.» τόνισε ο κ. Παπαϊωάννου αναφερόμενος στην φιλοσοφία και την δομή του προγράμματος.

Μιλώντας για τον συνδυασμό και την ευρύτατη απήχησή του στην κοινωνία ο κ. Παπαϊωάννου τόνισε ότι όλα τα στελέχη της παράταξης είναι κοσμήματα και πρότυπα για την περιοχή μας. Άνθρωποι που διακρίθηκαν στους τομείς τους, με ήθος, σεβασμό και αξίες.

«Άνθρωποί περήφανοι και δημιουργικοί, συμπαρατάσσονται καθημερινά στον αγώνα μας. Γι αυτό άλλωστε η κοινωνία αγκάλιασε την προσπάθειά μας, πλημύρισε κάθε χώρο στην εκδήλωσή μας, εν μέσω καύσωνα και πυρκαγιών, αλλά και έρχεται μαζικά στα γραφεία μας, που είναι ανοιχτά κάθε μέρα, αποτελώντας ανεξάντλητη πηγή δημιουργίας και θετικών ενεργειών, για να γίνουμε Περήφανοι, Ξανά» κατέληξε ο κ. Παπαϊωάννου.

Βίντεο https://youtu.be/GHMDSLeYskc

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ArgolidaPortal.gr Συνέντευξη του Παναγιώτη Παπαϊωάννου στο δελτίο ειδήσεων του SUPER TV 27/7/23