Η Ιωάννα Μιχαλοπούλου υποψήφια με τον Κων/νο Μάκαρη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Η Ιωάννα Μιχαλοπούλου υποψήφια με τον Κων/νο Μάκαρη

Ιούλιος 29, 2023 - 12:14

'Ογδοη υποψηφιότητα στο Ν. Ροεινό η Ιωάννα Μιχαλοπούλου μαζί με τον Κων/νο Μάκαρη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Είμαι γέννημα θρέμμα και κατοικώ μόνιμα στο Ν.ΡΟΕΙΝΟ. Μια δημοτική κοινότητα που όπως επεσήμαναν και οι προηγούμενοι συντοπίτες μου έχει εγκαταλειφθεί τελείως από την Δημοτική Αρχή.

Το οδικό δίκτυο είναι σε άθλια κατάσταση και μοιάζει σαν βομβαρδισμένο τοπίο. Για την καθαριότητα ας μην μιλάμε καλύτερα. Κανένα μικρό ή μεγάλο έργο για την περιοχή μας, όχι απλώς δεν έχει γίνει, αλλά ούτε καν έχει προγραμματισθεί.

Η πικρία και η απόγνωση των μόνιμων κατοίκων αλλά και των επισκεπτών είναι μεγάλη. Η απόφαση μου να ασχοληθώ με τα κοινά είναι αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης που βιώνουμε.

Για αυτό αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόσκληση που μου απηύθυνε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Κων/νος Μάκαρης για κοινή συμπόρευση στις επικείμενες εκλογές που έρχονται.

Πιστεύω ακράδαντα ότι ο συγκεκριμένος υποψήφιος με το δείγμα γραφής που έχει δώσει έως τώρα με την παρουσία του στην περιοχή μας αποτελεί και την μοναδική λύση για να αλλάξουν τα Δημοτικά πράγματα. Θα είμαι λοιπόν υποψήφια με τον συνδυασμό του στις εκλογές στο Ν. ΡΟΕΙΝΟ.

ΙΩΑΝΝΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ