Η Ηλιάνα Σταματοπούλου υποψήφια με τον Γιάννη Μαλτέζο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Η Ηλιάνα Σταματοπούλου υποψήφια με τον Γιάννη Μαλτέζο

Ιούλιος 31, 2023 - 15:04

ΜΑΖΙ ΜΑΣ και η Ηλιάνα Σταματοπούλου, συζ. Ευαγγέλου Αλεξόπουλου. 

Η Ηλιάνα σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στην Πάτρα και εργάζεται ως συμβασιούχος για το ΥΠΠΟΑ. Είναι παντρεμένη με τον Ευάγγελο Αλεξόπουλο και μητέρα ενός παιδιού. 

Κατοικεί μόνιμα με την οικογένεια της στις Μυκήνες.

Οι Μυκήνες ήταν στο επίκεντρο της προεκλογικής εκστρατείας του απερχόμενου για την διεκδίκηση της 3ης θητείας του 2019-2023. Το Μυθολογικό Πάρκο των Μυκηνών που θα έδινε κατά τα λεγόμενα “του δημάρχου των έργων” από 3.000 έως 10.000 θέσεις εργασίας, θα ξεκίναγε τον Ιούνιο του 2019 και θα ήταν “ανάλογο ή και ανώτερο της Disneyland” έμεινε 5 χρόνια μετά στις προεκλογικές εξαγγελίες.

Από την άλλη τα τελευταία 13 χρόνια παιδική χαρά, με προδιαγραφές ασφάλειας για τα παιδιά, δεν υπήρχε. Πάρκινγκ για τους επισκέπτες και τους επαγγελματίες της εστίασης -  απαραίτητο εργαλείο για τη δουλειά τους -  δε λειτουργούσε. Η καθαριότητα σε ένα χώρο που επισκέπτονται εκατοντάδες χιλιάδες το χρόνο, ελλιπέστατη.

Εντάσσεται λοιπόν στην ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για να βελτιώσει την καθημερινότητα των συμπολιτών της, να επιλύσει τα προβλήματα της καθημερινότητας,  τα οποία επί 13 χρόνια ο απερχόμενος δήμαρχος και οι συνεργάτες του στο χωριό της δεν επιχείρησαν να επιλύσουν!

Καλό Αγώνα και με τη νίκη !