Ο Μερμίγκης Χρήστος υποψήφιος με την «Ναυπλία Ενωμένη»

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Μερμίγκης Χρήστος υποψήφιος με την «Ναυπλία Ενωμένη»

Ιούλιος 31, 2023 - 18:39

Αγαπητοί πολίτες, Ονομάζομαι Μερμίγκης Χρήστος, μεγάλωσα και εργάζομαι σαν ιδιωτικός υπάλληλος στην όμορφη πόλη της Αγίας Τριάδας και η αγάπη μου για αυτή την κοινότητα με έχει εμπνεύσει να διεκδικήσω αυτήν τη θέση του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου.

 Νιώθω μεγάλη τιμή που μου πρότεινε ο κ. Δημήτρης Παπαδημόπουλος να συμμετέχω στην παράταξη «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ». Το γεγονός ότι με εμπιστεύτηκε αυτή η ομάδα με τιμά ιδιαίτερα και την ευχαριστώ που θα μου επιτρέψει να εργαστώ για την ευημερία και την ανάπτυξη της πόλης μας.

Με προηγούμενη εμπειρία σε τοπικά θέματα και συμμετοχή σε κοινωνικές οργανώσεις, έχω αναπτύξει βαθιά κατανόηση των προκλήσεων και των αναγκών που αντιμετωπίζει η κοινότητά μας. Ως δημοτικός σύμβουλος, θα εργαστώ σκληρά για να προωθήσω τα συμφέροντα και τις ανησυχίες των πολιτών μας, προσφέροντας ένα ανοιχτό αυτί και μια φωνή σε όλους.

Οι προτεραιότητές μου περιλαμβάνουν την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης, την ενίσχυση της εκπαίδευσης και της πολιτιστικής ζωής, καθώς και τη βελτίωση των δημόσιων υπηρεσιών. Επίσης, θα εργαστώ για να διασφαλίσω την αειφορία του περιβάλλοντος μας, την προαγωγή της κοινωνικής συνοχής και την παροχή ευκαιριών για όλους, περιλαμβανομένης και της γενιάς του μέλλοντος, των παιδιών μας.

 Ως σύζυγος και πατέρας μιας υπέροχης κόρης οι προτεραιότητές μου θα περιστρέφονται στη δημιουργία μιας πόλης για τα παιδιά, για τις επόμενες γενιές, για το μέλλον.

Στόχος μου είναι να δημιουργήσω μια πιο ανοιχτή, διαφανή και συμμετοχική κοινότητα, όπου ο κάθε πολίτης έχει φωνή και ευκαιρίες να επηρεάσει τις αποφάσεις που λαμβάνονται. Με την εμπειρία μου στον τοπικό τομέα και τη συνεργασία με άλλους δημότες, θα διασφαλίσω ότι οι ανησυχίες σας ακούγονται και ότι οι ανάγκες σας εκπροσωπούνται αποτελεσματικά.

 Θα εκπροσωπήσω με αποφασιστικότητα και αφοσίωση τα συμφέροντα της πόλης μας και των πολιτών της. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις και ιδέες και θα εργαστώ σκληρά για να πραγματοποιήσω τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνω. Η συμμετοχή μου στην παράταξη «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ», που με τιμά ιδιαίτερα, με ενθαρρύνει να αγωνιστώ ακόμα περισσότερο για την ευημερία και την ανάπτυξη της πόλης μας.

 Σας καλώ να στηρίξετε την υποψηφιότητά μου και να μοιραστείτε μαζί μου τις ανησυχίες και τις ιδέες σας. Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μια καλύτερη και πιο δυναμική κοινότητα για όλους.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε.

#nafpliaenomeni
#dimitriopapadimopoulo